...
Napisał(a)
Jestem na cyklu i zastanawiam się czy spożywanie kawy nie odbije się negatywnie na efektach. Przecież kawa wypłukuje niektóre substancje z organizmu. Jak to się ma do sterydów?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
pij jak lubisz i sie nie przejmuj bo tak ak przedmowca mowi:
,, kortyzol cie wierdoli,,-->sog
ps. muzyk masz apetyczny avatar.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2005-12-06 10:55:44
,, kortyzol cie wierdoli,,-->sog
ps. muzyk masz apetyczny avatar.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2005-12-06 10:55:44
...
Napisał(a)
ze niby wypluka ci teścia ?
wyplukuje ew wode
co za tym idzie wiecej subst zaw. w moczu <yes>
ale pchyba nie pijesz jej 10x dziennie

wyplukuje ew wode

ale pchyba nie pijesz jej 10x dziennie
...
Napisał(a)
Pije 1-2 razy dziennie bardzo mocną kawe, zwłaszcza przed treningiem jak jestem ospały.
...
Napisał(a)
Przecież nie chodzi o wypłukiwanie teścia. Po prostu zastanawiałem się czy diuretyczne działanie kawy nie przyczynia się do wcześniejszego wydalania z organizmu np. stanazololu.
...
Napisał(a)
Bardziej bym sie martwił o serce
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
...
Napisał(a)
ona nie jest az takim diuretykiem jak jakis furosemid
pozatym diuretyki odnizaja ciśnienie, czego niestety nie powoduje coffee sama wsobie
pozatym diuretyki odnizaja ciśnienie, czego niestety nie powoduje coffee sama wsobie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!