Szacuny
0
Napisanych postów
259
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3160
Wlasnie dzisiaj wziolem sie za gubienie wagi... powoli schodze z wegli, nie tykam juz nic slodkiety (tylko owoce) jutro ide po omega-3 i wapno (niech mi ktoss wytlumaczy jaki wplyw na odchudzanie ma omega-3) biore cuttking edge no i pierwszy raz wypilem kawe + cynamon + imbir i mam pytanko do tej mieszanki
Zrobilem ja tak 2 "kopiate" lyzeczki kawy rozpuszczalnej nescafee:p + 1 plaska imbiru + 1 plaska cynamonu... wszystko do jednej szklaneczki...
1. czy proporcje sa dobre
2. czy wam na dole szklanki tez tworzy sie taki glut <feeee>
3. smak ochydny mozna go jakos poprawic ?;p
4. mozna wszamac lyzke cyamonu i imbiry i zapic kawa?;p ale wtedy chyba glut zrobi sie wzaladku i nie bedzie wesolo ;)
odczucia fantastyczne... daje niesamowitego kopa... mam nadzieje ze sie nie przekręce ;)
Szacuny
7
Napisanych postów
1666
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
12622
wszystko co słąbsze , tzn nie zawierajace efedryny ma sie nijak do efektów i skuteczności jaka daje ECA , druga sprawa ze to sa dodatki do dobrze ułożonej diety i areobów. Z bardzije lightowych spalaczy polecam HEAT z dodatkeim cofeiny i synfryny albo SCORCH .
Szacuny
1
Napisanych postów
47
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3950
nieeeeee. ja robie to inaczej:
- kawa zwykla z fusami - sypie pare lyzeczek
- troche cynamonu i imbiru tak z 1/4 lyzeczki tego i tego
- zalewam woda i gotuje - jak sie zacznie gotowac to niech sie pogotuje pare minut no i wtedy dopiero pije
jak chcesz to mozesz jeszcze dolac mleka chudego ale nie trzeba.