Tak jak w temacie. Prosze o opinie co lepsze i w jakich iloscich spozywać. Mam dwa adresy internetowe producentów kazeiny i kazeinianów i interesuje mnie czy warto coś u nich kupić
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kazeina to białko pochodzące z produktów mlecznych a więc - twarogów, serów, mleka itd. Jest to białko wolnowchłanialne, pełnowartościowe.
Jak cena okazyjna to możesz kupić aczkolwiek jak to będzie smakowało ani jakie stężenie w 100g produktu samego białka to nie wiem... Wiem za to że wapń w dużych ilościach szkodzi zamiast pomagać. Proponowałbym mimo wszystko rozwiązanie liberalne - tj kupienie mieszanki białek, jakiś system protein czy coś podobnego.
Jak cena okazyjna to możesz kupić aczkolwiek jak to będzie smakowało ani jakie stężenie w 100g produktu samego białka to nie wiem... Wiem za to że wapń w dużych ilościach szkodzi zamiast pomagać. Proponowałbym mimo wszystko rozwiązanie liberalne - tj kupienie mieszanki białek, jakiś system protein czy coś podobnego.
...
Napisał(a)
może jeszcze sie ktoś wypowie. tylko nie rady bo już troche trenuje i wiem o co chodzi tylko dokładnie na temat kazeinianów i ich suplementacji
...
Napisał(a)
Tu nie ma co suplementować za bardzo
To jest białko które powinno się spożywac głównie na noc
Ewentualnie w posiłku przedtreningowym
W sumie tyle, spodziewałeś się czegoś więcej?
To jest białko które powinno się spożywac głównie na noc
Ewentualnie w posiłku przedtreningowym
W sumie tyle, spodziewałeś się czegoś więcej?
...
Napisał(a)
spytaj qazara, bo stosowal prolongatum i pro cas tez chyba, wiec zapytaj go o porownanie
...
Napisał(a)
Z tego co pamiętam kazeinian wapnia to jest to co jest w mleku. A do jego trawienia potrzebna jest podpuszczka która katalizuje jego rozkład do prakazeinianu a wtedy dopiero zajmuje się tym pepsyna.
Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
...
Napisał(a)
Jadlem pro cas i prolong. Polecam prolongatum, dla mnie rewelacja na noc

misiek
...
Napisał(a)
KAZEINIAN WAPNIA - białko z mleka potrzebne cielakowi, aby rosły mu kopyta i rogi..poważnie :) cielaki piją mleko do 6 miesiąca życia. człowiek ma inny układ trawienny ni z cielak i NIE trawi kazeiny (dlatego mówi się że długo-wchłanialne itp.)
kazeina służy do wyroby kleju, a w organiznmie niestrawiona oblepia wszystko co napotka na drodze, tworząc kamnienie w nerkach i niszcząc stawy kolanowe np.
smaczengo@! :)
kazeina służy do wyroby kleju, a w organiznmie niestrawiona oblepia wszystko co napotka na drodze, tworząc kamnienie w nerkach i niszcząc stawy kolanowe np.
smaczengo@! :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!