Szacuny
7
Napisanych postów
193
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
1880
Witam. Mam pytanie odnośnie kebabow.. Temat byl juz poruszany ale mam jedno pytanie. Jestem ekto i fastfood specjalnie mnie nie tuczy. Mam pytanie czy raz w tygodniu mógłbym sobie pozwolic na kebaba przy normalnym treningu na siłowni i dopietej diecie? Trudno jest mi sie oprzeć w kazdy piątek po całym tygodniu xd wiem zalezy od składu lecz jestem pewnien ze w tym lokalu w którym jem raczej nie sa one najgorszej jakości ponieważ jest tam multum klientów. Wiadomo jakos jakosci nie równa i tym kebsem bym zastapial jeden z posiłków w którym kalorie byłyby podobne. Co uwazacie? Pozdrawiam
Dodam ze wróciłem dopiero na silownie po przerwie więc nie wiem czy sa efekty z tym kebabem co tydzień.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Sam sobie w zasadzie odpowiedziałeś na pytanie. Skoro twierdzisz, że jedzenie jego nie wpływa negatywnie na Twoją formę, to pytanie nie na miejscu. Ty wiesz lepiej od nas jak zjedzenie tego kebaba wpływa na Twoją sylwetkę.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
Zawsze mozesz sobie kebaba w domu zrobić, wiadomo nie będzie to samo w 100%, ale kupujesz tortille gotowe, miesko jakie chesz, warzywka jakiś sosik i gotowe
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
134
Napisanych postów
702
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
10354
Kebab dziala na mnie iryrujaco. Szczegolnie, ze to zwykle smieci i odpadki zywieniowe...odpady miesne, zwyczajnie, nie ma lepszych, sa lepiej doprawione. Jesli ktos ma inne zdanie to zwyczajnie nie wie jak sie je produkuje. Jak mozna ostrzegac przed przetworzona zywnoscia a aprobowac odpadkowa pulpe zbita w ksztalt miesopodobny?
Zmieniony przez - abdulkanarek w dniu 2018-02-27 19:32:17