doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
niedlugo krzykacz polopiryne nam wstawisz
na co to keto jest wogole ??

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
moja ulubiona 

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
No baaa
Na marginesie bo pytać miałem ale se zapomniałem ****a przez B-50
ktoś stosował Ketotifen w tym celu jak w arcie Kazam'a?
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2009-03-30 16:01:06

Na marginesie bo pytać miałem ale se zapomniałem ****a przez B-50

Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2009-03-30 16:01:06
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jest wogóle coś wart ten ketotifen.Nie osłabia działania orali?,bo redukuje 17alfa.Stosowałeś to już??
Zmieniony przez - mariusz0 w dniu 2009-03-30 16:38:41
Zmieniony przez - mariusz0 w dniu 2009-03-30 16:38:41
...
Napisał(a)
Pytam o połączenie Ketotifen + Clen a nie o Ketotifen + meta, wins czy inne...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ja stosowalem - pare razy....
ogolnie to - *****sko usypia :/ dramatycznie sie czuje czlowiek przez dzien...
wzmaga apetyt - takze jak nie ma jakiegos supresora to na redukcji ciezko wytrzymac...
rano wstac, obudzic sie - to wyzsza szkola jazdy...po obudzeniu czlowiek jest tak przymulony...przybity do lozka...podniesc sie z niego jest ciezko...ogolnie to chyba najgorszy side ketotifenu...
aczkolwiek bardzo czuc dzialanie inhib mao...kofeina, efka, clen, yoh...dorazne stosowanie ok...
ale przy cyklu na czyszczenie receptorow - takie zarcie tego przez 2 tyg...to trzeba sobie zrobic 2 tyg wolnego bo czlowiek 'nie do zycia' jest
ogolnie to - *****sko usypia :/ dramatycznie sie czuje czlowiek przez dzien...
wzmaga apetyt - takze jak nie ma jakiegos supresora to na redukcji ciezko wytrzymac...
rano wstac, obudzic sie - to wyzsza szkola jazdy...po obudzeniu czlowiek jest tak przymulony...przybity do lozka...podniesc sie z niego jest ciezko...ogolnie to chyba najgorszy side ketotifenu...
aczkolwiek bardzo czuc dzialanie inhib mao...kofeina, efka, clen, yoh...dorazne stosowanie ok...
ale przy cyklu na czyszczenie receptorow - takie zarcie tego przez 2 tyg...to trzeba sobie zrobic 2 tyg wolnego bo czlowiek 'nie do zycia' jest

FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!