mastiPanowie-Mr Olympia zakończona,Kevin wyszedł,był w super formie - co dalej?
Swoje zrobił-teraz Wasza kolej.
Zamiast się kłócić bezsensownie o parę cm w talii,o kolano-czy była kontuzja,czy nie,wypychania sportowego emeryta na kolejne zawody-pora się samemu gdzieś pokazać a nie zwalać wszystko na sok z gumi jagód.
Teraz jest czas na 20 - paro - latków-na ich sukcesy,na cm w talii i w bicepsach,a nie na siedzenie w loży ,jak starzy tetrycy i planowanie kariery dla gościa,który zaszedł tak daleko,jak bardzo niewielu ludzi na świecie.
Skąd teza o zwalaniu na sok z gumijagód, to nie wiem. Rozumiem że kolaga pisząc to, pije do mojego postu z tymi gumi jagodami. Każdy średnio kumaty przecież wie, że taką formę nie osiąga się tylko ćwicząc i jedząc. Trzeba też coś jeszcze. Ja tylko o tym napisałem jako oczywistą oczywistość i na nic nie "zwalałem". Zresztą chwaliłem KL w tamtym poście za forme jaką osiągnął. Owszem - wiadomo, że fajnie gdy zamiast paplać na forach także się coś robi w realnym świecie. To może wogóle zamknijmy to forum? Po co gadać? Wszyscy na siłownię! Typowo pretensjonalny post jakich tu wiele. Jeden coś napisze co myśłi, a drugi zaraz z pretensjami, że ktoś na coś zwala bo nie czyta ze zrozumieniem.
Zmieniony przez - jafrap w dniu 2016-09-20 13:03:04
3