Sama sobie wiatrem, żeglarzem, okrętem..
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
najslabsze psy najglosniej szczekaja
ale nie wnikaj w to że jak jesteś dziewczyną to się nie nadajesz do kicka, znam kilka dziewczyn ktore umiejętnościami doganiają chłopakow, a im wczesniej zaczniesz tym lepiej dla Ciebie

pozdrawiam
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
Ważne, żebyś chciała. Nic innego (opinie innych...) nie powinno Cię nie interesować.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
1. docinkami generalnie nie ma co sie przejmowac - chyba, ze pochodza od trenera - wowczas mozna sobie darowac trenowanie u takiego chloptasia ...
2. wydaje mi sie, ze w wiekszosci sekcji, kobiety stanowia raczej niewielki procent grupy, wiec sekcji czysto kobiecej chyba raczej nie znajdziesz .... ale moge sie mylic
3. moim zdaniem treningi w grupach mieszanych sa lepsze, bo masz szanse na stala rotacje partnerow do cwiczen w parach, a co oznacza, ze nie przywykniesz do czyichs stalych nawykow i nie popadniesz w rutyne ...
4. poza tym trenujac z chlopakami jest to wiekszym wyzwaniem

...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją... /M. Piotrowski/

chcialabym sprobowac swoich sil w kickboxingu, ale jestem osoba raczej spokojná i niesmialá (ale nie powolná).Chcialabym wiedziec czy takie majá jakies szanse w tym sporcie czy sztuki walki to raczej sporty dla osob z wiekszym temperamentem?czy sztuki walki mozna sie nauczyc jak np.plywania? Proszé o jakás porade bo bordzo mnie to dreczy.z gory dziekuje.
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."