Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23
Witam,
Ćwiczę kick boxing 2 razy w tygodniu sporadycznie 3, zależy mi na tym aby przybrać 5-6kg masy ciała.Posiadam wzrost 178 cm, a waga ciała wynosi 64kg.Jem średnio 4-5 posiłków na dzień, mimo że czasem waga się szybko powiększa to później i tak opada.Więc chciałbym spróbować odżywek który pomogłoby mi osiągnąć te wymarzone 70 kg:P Możecie mi udzielić porad?
P.S widziałem już podobne tematy,ale nie było tam takiej odpowiedzi jakiej oczekuje.
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Szacuny
32
Napisanych postów
3395
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21099
Ogolnie to nie idzie w parze. Kick to same aeroby wiec ciezko przytyc raczej ograanicz sie do tego by nie schudnac.
W sportach walki waga powinna byc naturalna.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
30364
Miałem podobny problem. Trenowałem 5-6 razy w tyg i byłem wychudzony, do momentu kiedy kolega mnie namówił abym kupił carbo i pił po treningu. Waga poszła do góry wtedy brałem także witaminy, no i oczywiście starałem się odpowiednio jeść:) może nie ważyłem ile gram czego itd:) ale każdy posiłek miał być solidny:) oprócz wagi wzrosła także zauważalnie siła. pozdrawiam
Szacuny
91
Napisanych postów
8680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31712
stanowczo dietanabol. Białko czy carbo kupuje się tylko wtedy jeśli mamy kłopot z dostarczeniem go w diecie. Same w sobie nie mają żadnej czarodziejskiej mocy.
No i tak jak Olo - czemu kreatyna nie może być? Mama nie chce uwierzyć, że to nie koks?
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
30364
Skoro nie ma magicznej mocy to dlaczego na mnie i na mojego kolegę zadziałało. Nie stosowaliśmy diety wyliczonej co do grama tylko jedliśmy kilka posiłków dziennie w równych podziałach czasowych?
Szacuny
91
Napisanych postów
8680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31712
Skoro nie ma magicznej mocy to dlaczego na mnie i na mojego kolegę zadziałało. Przekonałeś mnie. Mają magiczną moc. Ale zanim skonstruujesz sobie miecz świetlny i zostaniesz Jedi spróbuj w miejsce białka i carbo wstawić makaron z kurczakiem i warzywami.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
30364
Mam na trening wziąść kurczaka, warzywa i makaron no fajnie ciekawe gdzie to zjem? w autobusie? czy na przystanku?:)
Brałem carbo bo było wygodne łatwiej wsadzić bidon z proszkiem niż jakieś weki?
Szacuny
91
Napisanych postów
8680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31712
czytaj ze zrozumieniem. Napisałem Białko czy carbo kupuje się tylko wtedy jeśli mamy kłopot z dostarczeniem go w diecie Jeżeli jedziesz długo do domu ma to sens. Jeżeli do pół godziny masz możliwość zjeść normalny posiłek, to dla organizmu będzie zdecydowanie lepsze