Witam wszystkich.. od miesiąca pracuje jako kierowca miedzynarodowy , dokładnie na busach (transporter) pracuje w systemie 3 - 1 a więc 3 tygodnie w pracy , tydzień w domku ;) Do tej pory pracowałem nad masą ponieważ jestem wysoki i szczupły .. uwielbiam trenować no ale przyszedł czas na prace i teraz trzeba to jakoś połączyć . Wiem że z logicznego punktu widzenia do troche nierealne ale może da sie coś wymyślić .. w busie mam lodówke i tak zwany kurnik na dachu (miejsce do spania) i w nim nawet sporo miejsca jest więc jakieś hantle i sztange mozna by włożyć .. Tylko co z dietą ? jak myślicie takie coś ma sens ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No jakoś musisz sobie radzić, masz możliwość zabierania posiłków, przygotowujesz w busie czy jak to wygląda? Bez diety nie przymasujesz, także trzeba nad tym się zastanowić przede wszystkim.
...
Napisał(a)
Jedzenie szykuje sobie w środku , mam butle gazową taką małą i na tym robie ciepłe posiłki ;)
...
Napisał(a)
Jeśli przygotowujesz je w środku, to praktycznie możesz ułożyć sobie normalną dietę, zależnie od kupionych produktów. Chyba nie ma innych przeciwności?
...
Napisał(a)
Kwestia treningu zostaje.
...
Napisał(a)
Co do treningu to proponuje FBW i jak będziesz miał sztangę i hantle to będziesz mógł coś ciekawego ułożyć.
...
Napisał(a)
Mam możliwość zabrania hantli ii gryfu na biceps .. łamana i prosta ;) Sztanga jest za duża więc opcji takiej nie ma niestety ;) Więc podpowie ktoś na temat treningu ? na klatke mogę robić pompki ? z klatką bedzie problem ponieważ hantlami i gryfem dużo nie zdziałam .. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Masę będzie ciężko zbudować na pompkach, możesz popróbować różne ich warianty. Nie da rady nic z tym gryfem pokombinować, żeby jakieś wyciskanie zrobić?
...
Napisał(a)
No ale do ławeczki trzeba mieć jakąś ławeczke czy cos .. a w tym busie nie ma miejsca na takie coś ;/ jedynie kabina do spania u góry auta ;)
...
Napisał(a)
Łoł przepraszam za błąd .. powinno być '' No ale do sztangi trzeba mieć jakąś ławeczke ''
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Początek treningów Plan+Odrzywki
Następny temat