Witam. Wczoraj kupiłem sobie Citropepsin i już dzisiaj zażyłem jedną łyżeczkę. Niestety, nie chciało mi się po tym bardziej jeść, jedzenie też mi lepiej nie smakowało i w sumie zjadłem tyle co zawsze (czyli niewiele). Wygląda na to, że jestem jedną z nielicznych osób, na które Citropepsin nie działa (czułem, że tak właśnie będzie):( Jeżeli tak właśnie jest, no to chyba już nic mi nie pomoże, bo apetyt mam bardzo słaby już od urodzenia, a w chwili obecnej mam 21 i wyglądam okropnie (wstyd pokazać się na plaży). Być może źle zażywam ten Citropepsin, więc mam kilka pytań do osób, które miały do czynienia z tym syropem:
1. Niektóre osoby na tym forum twierdzą, że należy zażywać Citropepsin bezpośrednio przed posiłkiem, a tymczasem na opakowaniu jest napisane, że trzeba to łyknąć 15-20 min. przed posiłkiem. To która w końcu wersja jest prawdziwa ??
2. Czy mam łyknąć jedną, czy dwie łyżeczki tego syropu (czy to zwiększy działanie)? I czy mam popić to wodą, bo po połknięciu miałem w buzi przyjemny smak cytryny (to ma ponoć polepszyć smak jedzenia), ale kiedy popiłem to wodą, to ten posmak zniknął:/
3. Jaki jest czas działania Citropepsinu od momentu jego zażycia? Czy mam go łykać przed każdym posiłkiem w ciągu dnia, czy wystarczy to zażyć ok. 2-3 razy na dobę?
PS Czy znacie może coś lepszego od Citropepsinu, na pobudzenie apetytu?
1. Niektóre osoby na tym forum twierdzą, że należy zażywać Citropepsin bezpośrednio przed posiłkiem, a tymczasem na opakowaniu jest napisane, że trzeba to łyknąć 15-20 min. przed posiłkiem. To która w końcu wersja jest prawdziwa ??
2. Czy mam łyknąć jedną, czy dwie łyżeczki tego syropu (czy to zwiększy działanie)? I czy mam popić to wodą, bo po połknięciu miałem w buzi przyjemny smak cytryny (to ma ponoć polepszyć smak jedzenia), ale kiedy popiłem to wodą, to ten posmak zniknął:/
3. Jaki jest czas działania Citropepsinu od momentu jego zażycia? Czy mam go łykać przed każdym posiłkiem w ciągu dnia, czy wystarczy to zażyć ok. 2-3 razy na dobę?
PS Czy znacie może coś lepszego od Citropepsinu, na pobudzenie apetytu?
1