Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Mam zamiar kupić jakieś karate-gi na obóz. Ale naprawdę baardzo zależy mi na czarnym! I właśnie czarnych gi jest dosyć mało i nie wiem, które wybrać. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie. Dodam, że ćwiczę Seido Karate i właśnie do tej dyscypliny chcę zakupi karate-gi.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie, nie chce nikomu zaimponować po prostu:
1. Bardzo podobają mi się czarne kimona.
2. Zdaje się na osąd mojego trenera, który doradził mi, abym kupił sobie czarne kimono na obóz, ponieważ podczas treningów na dworze białe kimono się tak pobrudzi, że już go nie dopiorę więc wolę mieć czarne.
PS. Przede wszystkim przepraszam, że się nie przywitałem, bo jestem tu nowy. A więc Cześć wszystkim !
Zmieniony przez - daionkyoo w dniu 2009-12-21 20:50:59
Szacuny
1
Napisanych postów
20
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
431
Cześć daionkyoo ja też ćwicze Seido Karate. Kiedys przy okazji jakiegoś treningu w terenie rozmawiałem z moim senseiem na temat czarnego kimona i on twierdził że czarne używa sie do treningu z bronią, stopniom kyu chyba nie wolno chodzic w czarnych kimonach.
1
"Siła jest jedynie częścią, jedynie czubkiem góry lodowej nieskończonej głębi i majestatu karate.”
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
O, ciesze się, że ktoś na tym forum oprócz mnie ćwiczy Seido . Co do kimona to Sensei mi nic nie mówił, że czarne kimona mogą nosić tylko stopnie mistrzowskie, ale jeszcze go zapytam i dam odpowiedź.
Osu!
Zmieniony przez - daionkyoo w dniu 2009-12-22 20:01:26