http://system-sport.pl/tetsu_s1,1,2,156,0,0,0,0
Nie wiem dlaczego ale niektóre antyvirusy opisują ta stroną jako byc może zainfekowaną, mój AVG również, chociaż ja nigdy nic nie złapałem.
Wersja lekka tej karategi - Testu, bluza 12oz, spodnie 10 oz.
Polecam, bo sam używam. Jest naprawdę dobre, ale dużo skurczyło mi się w praniu. Mam 180 cm i 95 kg, więc jestem nienajmniejszy. Niepotrzebnie skusiłem się na szybki zakup rozmiaru właśnie na 180 cm, bo chwilowo nie było na
190 cm. Miało się niekurczyć za bardzo ale wyszło jak wyszło. To, że spodnie są troche kuse mi nie przeszkadza ale bluza mogłaby być bardziej obszerna.
Wersja Seido jest cięższa (bluza 14 oz, spodnie 12 oz) i bardzo przyjemnie sie ją nosi.
Jak chcesz zobaczyć jak to mniej więcej na mnie wygląda to na naszej klubowej stronie
www.karate.radom.pl w dziale filmy możesz zobaczyc mnie w tym mniejszym (Testu 180 cm) na pokazie z dzieciakami na MP z ubiegłego roku, a w wersji Seido na 190 cm na pokazie na festiwalu sztuk i sportów walk i pokazie z tego roku w jednej a radomskich szkół.
Może jeszcze jedna uwaga, to są karategi produkcji Czeskiej. Z tego co wiem, to możesz dogadać się z tą firmą i dostaniesz to karategi z wyszytym kanji takim jakim chcesz. Standardem jest oczywiście kanji Kyokushinkai, ale ja mam k-kan i tylko przy zamówieniu zapytałem czy może być wersja dla K-kan i już.
Zmieniony przez - Roman71 w dniu 2010-05-06 16:04:53