Czy kisiel bez cukru nie zaszkodzi redukcji?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kisiel to skrobia. czyli ww. Jeśli mieszczą się w bilansie, to ok, od czasu do czasu.
Pytanie, tylko czy ma to sens? Na redukcji jemy mniej, więc warto dbać o to, żeby to co jemy było wartościowe - odżywiało nasz organizm.
Syntetyczne aromaty, sztuczny słodzik i barwnik w kisielu, to niekoniecznie to, czego organizmowi trzeba. Jak już musisz, to zrób go z ze świeżych lub mrożonych owoców, a nie z proszku. Jakbym miała jeść kisiel, to wolałabym zjeść owoc.
Ewentualnie można robić galaretki z owocowej herbaty i żelatyny
Pytanie, tylko czy ma to sens? Na redukcji jemy mniej, więc warto dbać o to, żeby to co jemy było wartościowe - odżywiało nasz organizm.
Syntetyczne aromaty, sztuczny słodzik i barwnik w kisielu, to niekoniecznie to, czego organizmowi trzeba. Jak już musisz, to zrób go z ze świeżych lub mrożonych owoców, a nie z proszku. Jakbym miała jeść kisiel, to wolałabym zjeść owoc.
Ewentualnie można robić galaretki z owocowej herbaty i żelatyny
1
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
...
Napisał(a)
Wszystko zależne jest od ogółu diety. Jeżeli 95% jest ok, to kisiel w niczym nie przeszkodzi. Jeżeli jednak podstawy się sypią, to dokładanie kolejnego słabego jakościowo produktu nie będzie dobre.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!