Szacuny
2
Napisanych postów
96
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
427
Witam tak jak w temacie od kumpla na siłowni slyszałem, ze na odchudzanie (redukcje/rzeźbę) jest dobry kisiel z tego powodu ze po zjedzeniu go czujemy się najedzeni a stosunkowo zawiera mało kcal. Wydaje mi się to możliwe gdyż patrzac na zawartość odżywczą malo ma kalorii.
Moze się ktoś wypowiedzieć na ten tamat ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51846
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350785
Kolega tak powiedział, bo tak napisał na swoim FB tak zwany Warszawski Koks, ale zdradzę Ci sekret - na odpowiednio zbilansowanej diecie*kisiel niekoniecznie będzie jednym z jej elementów) nie będziesz odczuwał wzmożonego apetytu.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
2
Napisanych postów
96
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
427
Kolega mi to powiedzaił jakiś rok temu, kiedy warszawskiego koksa znało z 40 osób, tak zobaczylem to na profilu WK i postanowiłem się zapytać , rok ttemu potrzebowałem masy wiec takie kisiele mi nie potrzebne były teraz chce spalić fatu wiec się interesuje tematem kisielu :)
Szacuny
1
Napisanych postów
15
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
323
Zawsze można spróbować zrobić jakiś zdrowszy zamiennik - np. zmiksować banana na gładką masę, połączyć z wodą i łyżką skrobi ziemniaczanej. I mamy gotowy domowy kisiel bananowy :)