IL(O)IL za kogo ty mnie masz ;p tric,plecy i barki w poniedzialek a klata bic przedramie w piatek , chyba to jest logiczen ze nie robie tego pod rzad ...
...
Napisał(a)
Kubek juz pisałem ze nie łączy się duzych grup mięsniuowych na jednym treningu co wam jest ze sie tak przy tym upieracie!!!Jak mi nie wiezycie to zapytaj się instruktora na siłowni a jezeli nie chodzisz na siłke tylko do piwnicy to zapytaj się kogoś kto się na tym zna jak nam nie wiezysz!!
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
...
Napisał(a)
Locu, małe masz pojęcie o kulturystyce skoro twierdzisz, że nie można łączyć na treningu 2 dużych partii.
Fakt, że mogą się brać za to kulturyści z odpowiednio długim stażem, łatwo tu bowiem o przetrenowanie.
Fakt, że mogą się brać za to kulturyści z odpowiednio długim stażem, łatwo tu bowiem o przetrenowanie.
Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
chłopaku połącz sobie tak : chyba wg mnie najlepszy program
poniedziałek: klata i bic
wtorek : nogi
sroda: odpoczynek
czwartek: bary i tric
piatek: plecy
sobota i niedziela :odpoczynek
albo jeszcze mozna tak : klata + triceps, plecy , bary + biceps
i nie kombinuj klate z plecami !! Jak masz długi staz to czemu nie ***nij sobie taki połaczenie ELOooo
poniedziałek: klata i bic
wtorek : nogi
sroda: odpoczynek
czwartek: bary i tric
piatek: plecy
sobota i niedziela :odpoczynek
albo jeszcze mozna tak : klata + triceps, plecy , bary + biceps
i nie kombinuj klate z plecami !! Jak masz długi staz to czemu nie ***nij sobie taki połaczenie ELOooo
...
Napisał(a)
MisieXL a moze ty masz odpowiednio długi staz zeby się załapać na trening klata+plecy moze powinieneś spróbowac i zobaczysz jak to jest na drugi dzień a wtedy sam przyznasz ze nie powinno się łaczyć duzych grup mięśniowych na jednym treningu.Co ci szkodzi spróbować!!!!!
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!