Witam mam lekko wypukły mostek, niestety jest to widoczne, na siłownie chodze 5 miesięcy ale cięzko jest zauważyć poprawę z tym mostkiem. Po innych partiach dostrzegam wzrost ich masy mięsniowej, ale bardzo zależy mi na tym aby mój mostek był normalny czyli lekko wklęsły. Proszę o rady jak naskuteczniej poprawić lub zlikwidować tą wadę.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kurza klatka piersiowa, na samym mostku nie ma przyczepów mięśni, są one na jego obrzeżach, toteż nic z nim nie zrobisz, najwyżej poprawisz klatę, ale mostek (właściwie jego wada) będzie nadal widoczny.
...
Napisał(a)
Słuchaj ale jak napne mięśnie brzucha to one tak jakby były na tym mostku a jak nie mam spiętych mięśni brzucha to jest po prostu kość czyli ten mostek, dziwna sytuacja no ale może da się jednak coś z tym zrobić. Myśle ze jak bede robil plecy i klate to bedzie jakis rezulatat pozytywny.
...
Napisał(a)
Mam to samo ;/ dokładnie tak jak mówisz, też zacząłem chodzić na siłownie, ale nie widzę poprawy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!