PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Moderator działu Odżywianie
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-11-16 23:22:31
Siła ponad wszystko.
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Tutaj dobrze warior napisał lepiej wrzątkiem zalać i wymieszać to przynajmniej kleik zjesz a nie posklejana ciapke niewiadomo czego ;)
Jeżeli chodzi o kleik z mąki ryżowej to też gotowanie tutaj już wchodzi w grę
Zapraszam :)
WinterR91
https://www.facebook.com/MichalJekiel
https://www.sfd.pl/DT_WinterR-t1188796.html

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
winterRPrzecież co za problem przetestować? Sprawdź, Olszewski chyba zalewał wodą w temperaturze pokojowej i do mikrofali dawał na ileś tam czasu, wyjmował, zamieszał i znów na ileś czasu do mikrofali i ta sama akcja.
Tutaj dobrze warior napisał lepiej wrzątkiem zalać i wymieszać to przynajmniej kleik zjesz a nie posklejana ciapke niewiadomo czego ;)
Jeżeli chodzi o kleik z mąki ryżowej to też gotowanie tutaj już wchodzi w grę
Spróbowałem z 50 stopni i jest aktualnie okej :D Bezproblemowo się zagęszcza. Co prawda taki kleik ryżowy 22 zł/1kg to trochę sporo, ale bez problemu to idzie. A Olszewski robił to z mąką ryżową właśnie (dodawał co prawda płatków owsianych jeszcze) - właśnie widzę ten filmik - pewne info.
Najwyżej przeniosę się na mąkę ryżową, tylko bez gotowania musiałbym pewnie robić jak Olszewski, podgrzewać i mieszać.
parejwinterRPrzecież co za problem przetestować? Sprawdź, Olszewski chyba zalewał wodą w temperaturze pokojowej i do mikrofali dawał na ileś tam czasu, wyjmował, zamieszał i znów na ileś czasu do mikrofali i ta sama akcja.
Tutaj dobrze warior napisał lepiej wrzątkiem zalać i wymieszać to przynajmniej kleik zjesz a nie posklejana ciapke niewiadomo czego ;)
Jeżeli chodzi o kleik z mąki ryżowej to też gotowanie tutaj już wchodzi w grę
Spróbowałem z 50 stopni i jest aktualnie okej :D Bezproblemowo się zagęszcza. Co prawda taki kleik ryżowy 22 zł/1kg to trochę sporo, ale bez problemu to idzie. A Olszewski robił to z mąką ryżową właśnie (dodawał co prawda płatków owsianych jeszcze) - właśnie widzę ten filmik - pewne info.
Najwyżej przeniosę się na mąkę ryżową, tylko bez gotowania musiałbym pewnie robić jak Olszewski, podgrzewać i mieszać.
Taki kleik dla dzieci zrobi się nawet w zimnej wodzie. Kleik z mąki ryzowej trzeba dobrze ugotować.
wsypuje maka ryzowa, gotuje wode w czajniku elektrycznym i zalewam make wrzatkiem az wymiesza sie na budyniowata konsystencje. pozniej odstawiam na jakis czas i dosypuje sobie wpc do kompletu, daje jakies owoce, sosy typu zero dla smaku i mam gotowa papke. Mozna z powodzeniem spozyc na cieplo jak ktos lubi, zwlaszcza zima lub pozostawic do wystygniecia i wszamac na zimno. gestosc sobie regulujemy poprzez dodanie wody czy innego płynu jak mleko. Troche kombinacji, praktyki i dojdziemy do prawy z iloscia wrzątku itd
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Wieksza ilosc i tak objetosciowo robi sie dla mniz juz duza i nie korzystam wtedy z takiej opcji.
Co do smakukwestai gustu i dodatkow, jednak faktycznie nie sa to takie same delicje jak budyn Dr Oetkera

na masie czasem ratuje tylek bo taki beton to mala objetosc posilkowa przynajmniej w moim guscie%)
lub zawsze mozna dac wiecej wody i po prostu to wylac w siebie jezlei nie chce sie nam juz ruyszac za mocno gebą

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/