Osoby które stosowały cytrynian klomifenu. Czy odczuwacie zmiany w zakresie libido? Spadek/wzrost podczas jego stosowania?
...
Napisał(a)
W nawiązaniu do tego badania: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5508437/
Osoby które stosowały cytrynian klomifenu. Czy odczuwacie zmiany w zakresie libido? Spadek/wzrost podczas jego stosowania?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jak stosuje się po zakończonym cyklu to zazwyczaj jest spadek w odniesieniu do tego jakie było na cyklu, czy na homeostazie przed cyklem. Natomiast osoby leczone z powodu hipogonadyzmu czesto piszą o pozytynych odczuciach w tym zakresie.
...
Napisał(a)
Ja zawsze jak tylko dotknolem clomidu to odrsU zabijał mi libido do zera już po 2 tabletce dkamnie to syf raz zeszkem z długiego cyklu bez clomufu jedynie zbilem estro do niskiej wartości i po cyklu libido miałem nawet pare miechów po gdzie teść był poniżej normy
Dugi
Polecane artykuły