Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Klub RED TIGER

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 10727

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 342
Witam... Mam pytanie. Czy polecacie klub Red Tiger znajdujący się w Pałacu Kultury w Warszawie? Czy uważacię, że jest to dobry klub? Zależy mi na treningach Muay Thai... Czy są tam dobre warunki do trenowania Muay Thai? Proszę o opinie kogoś kto zna ten klub lub po "obczajeniu" strony internetowej owego klubu (www.redtiger.pl) go poleca...

Jeszcze jedno pytanie jak wyglądają treningi wzmacniające piszczele w Muay Thai? Oraz czy muszę wykupić ochraniacze na: piszczele, łokcie, stopy i kask?

Z góry dziękówka z aodpowiedzi...
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 4405 Wiek 6 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 46052
Ze środmieścia najbliżej masz do Prakonga (który to klub btw polecam ) - 15-20 min tramwajem od Centrum. Poza tym od tego roku Igor Kołacin prowadzi klub gdzieś przy Wiatracznej. Serafin jest zdaje się przy Sowinskiego, czyli jednak kawałek od Srodmiescia.

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 86041
120 zł za 2x po 1,5 godizny ...

porazka

możesz trenowac 6x w tygodniu za 100 zł ...

"instruktorzy"...

niby fajnie bo 15 osobowe grupy , ale ja tego jakoś nei widze ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No tak ale to jedyny najbliżej znajdujący się klub i tak jadę do niego 50 minut... A wiesz może czy jest jakis klub Muay Thai na Tarchominie lub w Legionowie? Ogólnie najbliżej tarchomina...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
www.serafin.warszawa.pl

www.prakong. nie znam dalej

z tarchomina na grochów i na bemowo nei masz tak daleko , sprawdx autobusy.

w Legionowie nei mam pojęcia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 4405 Wiek 6 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 46052
Red Tiger ma fatalną opinię i chyba zasłużenie...Za to bardzo efektowne plakaty Od MT na pewno nie mają żadnego dobrego specjalisty, zdaje się,że tam prowadziła zajęcia jakaś kickbokserka, która się MT z kaset uczyła. Zawodników z jakimikolwiek osiągnięciami też nie mają. No i te koszmarne ceny, a w dodatku ponoć nie można tam nawet obejrzeć treningu, że niby ich obcy dekoncentrują

Mnie rozwaliło jak roku temu reklamowali swoją sekcję MT i na plakacie Muay Thay napisali...

Reasumując, szkoda wywalać kasy na takie badziewie, zwłaszcza, że są w Wawie dwa w/w bardzo dobre kluby. Warto chyba 15 min dłużej dojeżdżać, ale mieć profesjonalne treningi.
2

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 507 Wiek 45 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 6482
http://www.redtiger.pl/THAI BOXING/ - czy to coś żółtego na środku to jest plakat? I czy ja tam widzę "TAI BOXING" na fiszkach? No profesjonaliści pełną gębą jednym zdaniem

Look into my eyes, you will see who I am
My name is Lucifer, please take my hand

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4059
W RT warto trenować kickboxing (trenerka wie co robi).
Kung Fu w tym klubie to po prostu mocna ogólnorozwojówka i tyle (chyba ze ktoś jest w sportowej grupie Wu-Shu - to już inna bajka bo poziom jest wysoki i chłopaki zdobywają w tych swoich podrygach medale na poważnych imprezach).
Natomiast Muay Thai....porażka. Prowadzący to sympatyczne chłopaki ( w tej chwili ostał się chyba jeden) ale sami mają za mały staż treningowy moim zdaniem i na pewno nie mają kwalifikacji do prowadzenia treningów. O ile można coś takiego przeżyć jeżeli asystent prowadzi trenigi pod okiem "miszcza" to tu nie ma coś takiego miejsca. Chłopaki trenowali wcześnij u Kowalczyka i realizują jego program. NIE POLECAM.
Natomiast powtarzam: bronię i będę bronił KB w tym klubie - moim zdaniem uczą tego naprawdę dobrze ( a szczególnie i z dużym naciskiem na techniki bokserskie ).

Zmieniony przez - ruff.hc w dniu 2006-09-13 10:01:43

"Po dobrej wódzie lepszy jestem w Dżudzie"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 239 Wiek 52 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1634
nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, ze KB w red tigerze jest na dobrym poziomie;
jesli zawody sa jakims wyznacznikiem ogolnego poziomu, to coz ... dobrzy sa w formach przy muzyce i to wszystko ...

a dlaczego MT ? KB nie moze byc ? Na Brodnie a dokladnie na Kondratowicza masz b. dobrego trenera !

...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją... /M. Piotrowski/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
KB nie zafascynowało mnie tak jak MT... Nie chodzi tu o sam system walki i techniki lecz o historię sportu i jego kulturowość i sam obrządek... Dla mnie coś niesamowitego...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
w niewielu klubach uświadczysz takowa obyczajowość
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 2696 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 31115
Na Brodnie a dokladnie na Kondratowicza masz b. dobrego trenera !

jak chodzi ci o tego z fight clubu w tym czarnym budynku to zgadzam sie

choc i tak tam jest ten lepszy od mma

We gonna break

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

trening fightera

Następny temat

The Ring Magazine - Historia w skrócie

Spalanie
Polecane artykuły