Szacuny
0
Napisanych postów
127
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3088
Niewiedziałem gdzie umieścić ten temat dlatego jest w dziale Trening.Chciałem zapytać czy jest w Krakowie jakis klub kulturystyczny gdzie pod okiem trenera mozna by sie rozwijać i pod jego nadzorem ewentualnie startowac w jakis zawodach.Mam 15lat i jestem zainteresowany uczęszczaniem do takiego klubu.
Nie Nie Nie nie wszystkich możesz zabić to niemozliwe uwierz mi.
Szacuny
0
Napisanych postów
127
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3088
Yakuza a nie wiesz czy ktoś w moim wieku jesli ma dosc dobre predyspozycje zostanie tam wzięty pod obserwacje?Żeby np w przyszlosci na zawody jechac czy coś?
Zmieniony przez - Liu-Kang w dniu 2005-07-17 14:54:28
Szacuny
46
Napisanych postów
6083
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
33055
Nie mam pojecia wg mnie za młody jestes jeszcze na siłownie ale musisz zapytac rozejrzec sie po miescie poszukac fitnnes clubów. Moze jakis trener wezmie Cie pod swoje oko
Szacuny
0
Napisanych postów
127
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3088
Yakuza Ty mi dałes chyba namiary na zwykłą siłownie na siłownie to ja chodze juz 1,5 roku wczesniej z 1rok w domu trenowałem:D ja poprostu chce zeby teraz ktoś czuwał nad moim rozwojem.
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
to czy nadajesz sie na kulturyste zalezy glownie od twojego kosca (szerokie barki, plecy, odpowiednia dlugosc ramion itd), proporcji wlokien miesniowych i typu sylwetki (ekto, mezo itd) - przygotuj sie tez na to ze do zawodow bedziesz musial brac koks bo inaczej nie masz co marzyc o chociazby finale - dlatego odradzam ci ten sport w sensie wyczynowym - trenuj dla siebie i dla zdrowia, pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
127
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3088
Jestem od zawsze dość szeroki w barkach gruby kościec.Wiem że bycie zawodowcem wymaga koksu ale myslalem ze na jakis zawodach młodzików bez tego mozna cos osiagnac.