Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2107
Witam,
Chciałbym zacząć trenować boks w tym klubie. Szukałem w internecie jakiś opinii na temat trenowania tam jednak nic nie znalazłem. Może ktoś tam trenuje i wypowie sie?
Szacuny
1
Napisanych postów
113
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1170
kolego ja trenowałem w knockout gym atmosfera super treningi wieczorne prowadzi maniek bardzo sumienny trener boksu a MT z tymoteuszem nowickim obiekt nie ma rewelacji trochę stary ale trenerzy ok
Nasze ciało naszą wizytówką... Stawiaj Sobie cele wysoko i pokonuj je...
Szacuny
0
Napisanych postów
128
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2200
a co mozecie powiedziec o samej siłowni w knockout gym? jak sprzecik, konkrety mile widziane, czy duzo wolnych ciezarów\maszyn\sprzetów aerobowych itp? cieżko jest sie dopchac do sprzetu wieczornymi godzinami?
Szacuny
1
Napisanych postów
113
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1170
sprzęt hmm... nie ma go wiele dokładnie tak 3 rowerki i 1 bieżnia.
jeśli chodzi o sprzęt do ćwiczeń więc tak :
jedna suwnica jedna maszyna do ćwiczenia pleców gdzie wykonujesz ćwiczenia jak z linką wyciągu w siadzie
1 ławka płaska 1 skośna (stałe )
2 ławeczki regulowane trochę hantli od 4kg do 40kg chyba
2 atlasy na jednym: stanowisko do ćwiczeń na barki stanowisko do rozpiętek wyciąg gorny i stanowisko do ćwiczenia nóg (uginanie i prostowanie)
drugi atlas natomiast ma bramę i 2 wyciągi górne i jeden dolny
jest maszyna do brzucha, 3 sztangi 20kg 15kg 12kg wolnych cięzarów też jest trochę ok 500kg talerzy powiem tak ruchu tam nie ma wieczorami od 19 jest trochę więcej ludzi aczkolwiek rzadko stoisz i czekasz itp
ja chodziłem w godzinach 16 to były 3 -4 osoby
cena karnetu to 100zł a studenci mają za 70zł z boksem lub MT karnet kosztuje 150zł
1
Nasze ciało naszą wizytówką... Stawiaj Sobie cele wysoko i pokonuj je...