GKS Katowice Hooligans
...
Napisał(a)
Siemka mam pytanie odnośnie treningu!!!Cwicze nastepująco pon.klata przedramie wt.biceps triceps śr.barki nogi czw.przerwa pt.klata przedramie so.biceps triceps niedz. barki nogi.Biore deke.Chcialbym sie dowiedziec czy to jest dobry trening i czy 6 razy w tygodniu to nie za duzo??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No fakt. Jezeli dopiero zaczynasz cwiczyc to rob trening obwodowy. Za dzielony mozesz lapac sie po kilku miesiacach. No i nie bierz koksow bo na prawde zrobisz sobie wiecej zlego niz pozytecznego.
...
Napisał(a)
Fatalnie. A taki pierwszy z brzegu przyklad: jak Ty robisz ten triceps, ze kolejnego dnia jestes w stanie cwiczyc barki?
Nie ma ludzi nieomylnych...
...
Napisał(a)
dorzuc mete albo albo propionat. wypasem jest polączenie z winsem
przy takim treningu to se możesz zajoba poćwiczyć
Zmieniony przez - Haldo w dniu 2005-04-10 15:07:52
przy takim treningu to se możesz zajoba poćwiczyć
Zmieniony przez - Haldo w dniu 2005-04-10 15:07:52
co nas nie zabije to nas wzmocni...
zmieniłem światopogląd od kiedy dowiedziałem sie że kwaśniewski to żyd!!!
...
Napisał(a)
Kurde...ale jak nie wiedziales jak stworzyc dobry plan to dlaczego wziales sie za dece? Widac nie jestes gotowy na koks.
Nie ma ludzi nieomylnych...
...
Napisał(a)
heh nie masz pojęcia o treningu a sięgasz za koks dziwne
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
Wziolem wczoraj dopiero pierwszy strzał.No to chłopaki skorygujcie mi te plan treningowy żeby mięśnie rosły po koksach:)
GKS Katowice Hooligans
...
Napisał(a)
Tu nie ma co korygowac. Musisz sobie ulozyc nowy. Myslisz ze jak bedziesz mial 6 dni treningowych to super. Wystarcza Ci 3, 4 dni.
...
Napisał(a)
Dobra zaraz ułoże nowy plan treningowy i mi go ocenicie.A ile dni w tygodniu powinno się ćwiczyć podczas brania sterydów??Żeby były jak najlepsze przyrosty??
GKS Katowice Hooligans
Polecane artykuły