Mam dziwny problem.Od jakiegoś czasu (stopniowo gdzieś od roku sie to powiekszało) za każdym razem gdy "kucne" to przy podnoszeniu sie słysze w obu kolanach strzelanie,jakieś "Zgrzyty" i wogóle dziwe odgłosy dochądzace z obu tych stawów.
wiem że na pewno coś sie tam dzieje nie dobrego ale co??????
Zaznaczam że NIGDY nie miałem ani jedenej kontuzji kolana,nigdy też mnie te kolana nie bolą!!!
JAk wykonuje ćwiczenie na nogi też ZERO problemó (poza tym odgłosami i chrupnieciami w stawach). Podobnie żadnych problemów gdy 1 w tygodniu gram dłuuuugo w kosza.
Co o tym myślicie???? Boje sie że coś poważnego sie zaczyna robić.
Czyżby brakowało mi tego płynu który znajduje si emiedzy stawami iitp itd ??
Może zaczac dłuuugą kuracje jakimis suplementami typu kolagen,glukozamina itp?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
KAIN
Minister spraw wewnętrznych w dziale Liga NHB ,główny garkotłuk działu Odżywianie ,wielki elektronik działu Muzyka, film i książka
"Basketball,golf,football they take one ball ...No Holds Barred takes two
"
wiem że na pewno coś sie tam dzieje nie dobrego ale co??????
Zaznaczam że NIGDY nie miałem ani jedenej kontuzji kolana,nigdy też mnie te kolana nie bolą!!!
JAk wykonuje ćwiczenie na nogi też ZERO problemó (poza tym odgłosami i chrupnieciami w stawach). Podobnie żadnych problemów gdy 1 w tygodniu gram dłuuuugo w kosza.
Co o tym myślicie???? Boje sie że coś poważnego sie zaczyna robić.
Czyżby brakowało mi tego płynu który znajduje si emiedzy stawami iitp itd ??
Może zaczac dłuuugą kuracje jakimis suplementami typu kolagen,glukozamina itp?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
KAIN
Minister spraw wewnętrznych w dziale Liga NHB ,główny garkotłuk działu Odżywianie ,wielki elektronik działu Muzyka, film i książka
"Basketball,golf,football they take one ball ...No Holds Barred takes two