Jakie suplementy i jakiej firmy najlepsze w kolarstwie na wzrost siły i wytrzymałość ? Ten sam temat dałem już w dziale "Odżywki, Suplementy" ale pomyślałem, że tutaj może znajdą się osoby, które zajmują się tym sportem już trochę czasu i wiedzą co nieco na ten temat.
Jakie suplementy i jakiej firmy najlepsze w kolarstwie na wzrost siły i wytrzymałość ? Ten sam temat dałem już w dziale "Odżywki, Suplementy" ale pomyślałem, że tutaj może znajdą się osoby, które zajmują się tym sportem już trochę czasu i wiedzą co nieco na ten temat.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
www.pajacyk.pl - pomoz innym to nic nie kosztuje
pozdro
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
oczywiscie mozna stosowac suplementy np.kreatyna w trekcie jazdy na rowerze i wtedy napewno beda widoczne efekty wzmocniena