Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
claudia, normalne, jesli kolczyk sie nie wrzyna. skoro tylko odcisnela sie kulka to nie panikuj...
hardcorowa - niestety i tu sie mylisz. jezyk nie rozni sie od wargi, tak samo narazasz swoje zdrowie, a nawet zycie.
czasem warto posluchac ludzi bardziej doswiadczonych od siebie.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
125
hey, mam takie pytanie kolczyk w jezyku zrobilam w zeszły piatek czyli prawie tydzien temu, moge juz normalnie jesc, tylko uwazam na to zeby jeszcze nie dotykac produktów mlecznych i ciepłych napoi, jednak po zejściu opuchlizny zauwazylam ze dziurka powiekszyla mi sie gdzies o ok 3 mm, czy to normalne?? i niepokoi mnie to ze z jezyka leci mi jezcze limfa, która ma strasznie nieprzyjemny zapach... prosze o odpowiedz. Pozdrawiam;)
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
125
wiem sorki bo przez ptrzypadek napisalam cos na tym forum co mialam napisac na innym i nie moglam tego skasowac tylko zmienic i nie wiedzialam co napisac, a czy ten straszny zapach jest normalny? ta rozerwana dziurka mi sie zrosnie?? bo kolezanka mi powiedziala ze mam isc z tym do lekarza...;/
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
powinna zrosnac, jezyk szybko sie zarasta i zweza sie kanal, mysle, ze powinno sie dopasowac do pretu.
zapach, hmm no nie pamietam za bardzo jak to u mnie bylo, bo mam pare lat, ale myj po prostu czesciej zeby
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
125
zeby myje po kazdym posiłku a nwet czesciej, od dzisiaj juz nie płucze rumienkiem bo opuchlizna mi zeszła bólu tez nie czuje,od czasu do czasu przepłucze aphtin-em, wszystko byłoby dobrze gdyby nie tez zapach, czy to mozliwe zeby ta limfa tak brzydko mówiac smierdziała? moze to ropa;/?
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
ropa bylaby zoltawo zielona, bylby obrzek i bol, bo ropa wystepuje przy stanie zapalnym
poobserwuj, albo idz do studia gdzie przekluwalas, oni zobacza to na zywo
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
125
to jest raczej białó zółte i wystepuje wokół kolczyka, nie boli ani nie ma puchlizny, w poniedziałek tam pojade mam nadzieje ze do tego czasu nic mi nie bedzie,aha a to ,,pekniecie'' w nocy mi sie ,,skleja'' ale jak w dzien zahacze albo kichne czy cos to znowu sie ,,otwiera''