Ma ona szczególnie znaczenie u osób aktywnych fizycznie:
- wykonujących ciężką pracę fizyczną,
- trenujących,
- starszych,
- dzieci.
W zasadzie u każdego z nas mogą takie braki wystąpić. Nikt niestety nie ma idealnie ułożonej diety, aby przestrzegać każdego szczegółu. Suplement firmy Olimp Vita-Min Multiple Sport zawiera nie tylko kompleks witamin, ale również istotne składniki mineralne oraz różne istotne dla naszego organizmu ekstrakty. Dlatego też warto przemyśleć suplementację. Szczególnie w okresie jesienno-zimowym.
Kolor moczu przy suplementacji kompleksem witamin może się zmienić na bardziej intensywny. Odpowiada za to witamina B2, czyli ryboflawina. Zawiera ona w swojej budowie barwnik. W czasie metabolizowania jej przez nasz organizm jest on wydalany wraz z moczem. Nie świadczy to o niczym złym i nie powinniśmy się tym przejmować.

Moderator działu Odżywianie
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
--==GAINER TEAM==--
http://www.sfd.pl/Domowa_siłownia_by_adriano-t352230.html - Moja siłka
;)
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam

Ale to też nie zawsze...
Myśle że ro sprawka dużej dawki którejś z witmain z grupy B
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
stawiam ze albo Wit C albo rodziny wit B (ogranicz) inne tabletki z w/w witaminami aby nie bylo nadmiarow :D
innym problemem moze byc to co juz ktos pisal
malo wody wypijanej :D

Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu. Prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.

--> www.gamenessteam.pl <--
--> www.pajacyk.pl <--
--> www.polskieserce.pl <--
do godzin poludniowych jak leje czasami jest mocno zoltawy , pozniej wszystko ok
u mnie to raczej po vit c zauwazylem , bo jak mnie tylko cos lekko lapie przeziebienie to odrazu zwiekszam jej dodatkowe spozycie i glownie wtedy to wystepuje
nie ma sie czym przejmowac mysle

Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2008-04-26 17:47:09
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "