...
Napisał(a)
Witam , od paru dni zauważyłem , ze na spoczynku w skrócie kapie mi z kija
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
wapserdak666Pytanie do specow jeszcze , coraz większy ból przy oddawaniu moczu , co jakiś czas pojawia sie krew . Odpuścić trening????? Podnosi ciśnienie a co za tym idzie moze nasilać objawy itd
Masz 27 czy może jednak 17lat..? Napisane masz na 1 stronie co należało zrobić.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Witam , od paru dni zauważyłem , ze na spoczynku w skrócie kapie mi z kija . Lecę redu na propie 100 mg e2d , t3 50 mg ed i heliosa 1 ml ed i wino 40 mg ed. Wskoczyłem z dawka heliosa od 2 dni na 2 ml , hcg ostatnio biłem pierwszy raz w brzuch ( wcześniej w dupsko ) , i nie wiem czy to ma bardziej związek z hcg czy z wyj%%^*m ciśnieniem po heliosie . Po prostu budzę sie rano i gacie poplamione niekoniecznie na biało , ale przy normalnym wytrysku kiolor nasieniaok
Ps przy szczaniu piecze mnie cewka
Zmieniony przez - wapserdak666 w dniu 2016-07-20 09:06:05
Zmieniony przez - wapserdak666 w dniu 2016-07-20 09:19:02
Ps przy szczaniu piecze mnie cewka
Zmieniony przez - wapserdak666 w dniu 2016-07-20 09:06:05
Zmieniony przez - wapserdak666 w dniu 2016-07-20 09:19:02
...
Napisał(a)
Po pierwszym poście stawiałem na coś innego, po drugim stawiam na standard zapalenie/zakażenie.
Oddaj mocz poranny do analizy na badanie ogólne oraz posiew. Choć nie należy wykluczać i problemów z prostatą tak więc zbadaj PSA i CRP. Ale stawiam na standard problem.
Oddaj mocz poranny do analizy na badanie ogólne oraz posiew. Choć nie należy wykluczać i problemów z prostatą tak więc zbadaj PSA i CRP. Ale stawiam na standard problem.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
a wiadome od czego to mogło sie zrobić ? bo ogólnie w ciągu dnia zero bólu , tylko ta dziwna wydzielina + pieczenie przy sikaniu ( dodam , że sikanie po wcześniejszym "zjechaniu na ręcznym" XD )
Zmieniony przez - wapserdak666 w dniu 2016-07-20 11:53:28
Zmieniony przez - wapserdak666 w dniu 2016-07-20 11:53:28
...
Napisał(a)
to dziwnie sie sklada bo jestem po 2 strzalach hcg ovigil i mnie zaczelo piec przy szczaniu... ale z kija mi nie kapie
jakie masz to hcg i ile jednostek bijesz na raz??
Zmieniony przez - nibyland w dniu 2016-07-20 12:20:01

jakie masz to hcg i ile jednostek bijesz na raz??
Zmieniony przez - nibyland w dniu 2016-07-20 12:20:01
2
...
Napisał(a)
zawsze biłem w dupe hcg , najpierw 1000 co tydzien , potem 2000ui co 2 tygodnie . teraz pierwszy raz w brzuch biłem
...
Napisał(a)
zaraz sie dowiemy, ze dla polowy forumowiczow z kija kapie na miekkiej faji XD
...
Napisał(a)
teraz sprawdzilem to nawet nie nasienie tylko jakieś żółtawe dziwne cos ;/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!