Biała masa:
200g- twaróg półtłusty
Jajko (60g)
35g- budyń śmietankowy bez cukru Winiary (torebka)
erytrol (albo inny słodzik) do smaku (ja dałam dość dużo)
blendujemy aż uzyskamy gładką konsystencję i wylewamy masę na małą blaszkę
Czarna masa:
200g- twaróg chudy
15g- kakao prawdziwe
30g- SFD 6 protein complex (czekolada)
jajko (60g)
erytrol/słodzik do smaku
blendujemy na gładką masę i wylewamy na blaszkę, całość leciutko mieszamy i pieczemy 50 minut w temp. 150°C
Całość:
kcal:827 B:109 T:21 W:48
100g:
kcal:142,5 B:18,8 T:3,6 W:8,2
Zmieniony przez - Winkofsky w dniu 2016-08-11 19:08:35
Zmieniony przez - Winkofsky w dniu 2016-08-11 19:11:05
200g- twaróg półtłusty
Jajko (60g)
35g- budyń śmietankowy bez cukru Winiary (torebka)
erytrol (albo inny słodzik) do smaku (ja dałam dość dużo)
blendujemy aż uzyskamy gładką konsystencję i wylewamy masę na małą blaszkę
Czarna masa:
200g- twaróg chudy
15g- kakao prawdziwe
30g- SFD 6 protein complex (czekolada)
jajko (60g)
erytrol/słodzik do smaku
blendujemy na gładką masę i wylewamy na blaszkę, całość leciutko mieszamy i pieczemy 50 minut w temp. 150°C


Całość:
kcal:827 B:109 T:21 W:48
100g:
kcal:142,5 B:18,8 T:3,6 W:8,2
Zmieniony przez - Winkofsky w dniu 2016-08-11 19:08:35
Zmieniony przez - Winkofsky w dniu 2016-08-11 19:11:05
2