Witam. Przeszedłem badania kwalifikujące do służby wojskowej i oprócz przypadłości nijak nie wpływają na przyjęcie mnie do służby w moim orzeczeniu pojawiło się także coś takiego jak "zaburzenia depresyjno-lękowe". Kilka lat temu leczyłem się u psychiatry natomiast jest już całkowicie zdrowy i jak zdążyłem się dowiedzieć moja przeszłość nie wpływa w żadnym stopniu na końcowy wynik orzeczenia. Mogę jeszcze dodać że lekarz psychiatra z RWKL który przeprowadzał ze mną rozmowę na badaniach, w dużym streszczeniu zadał mi tylko pytanie "czy już wszystko jest ok?" Chcę się odwołać, ale co powinienem z tym faktem zrobić? Pobrałem już historie choroby od lekarza i zamierzam jutro wysłać list z odwołaniem. Czy kiedykolwiek ktokolwiek z was miał podobny problem i może udzielić jakiejś wiedzy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj,
To jest forum sportowe, a nie wojskowe. Ciężko coś powiedzieć
To jest forum sportowe, a nie wojskowe. Ciężko coś powiedzieć
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Jak już zostało wspomniane w wypowiedzi powyżej, jesteś na forum sportowym i doradzić możemy Tobie co najwyżej na temat tego w jaki sposób należy się odżywiać i trenować, aby mieć optymalną formę na egzaminy pod kątem rekrutacji do służby wojskowej, a nie określania tego czy odwołanie się od wyników komisji przyniesie oczekiwany przez Ciebie wynik. Nie sądzę również, aby każdy przypadek traktowany był w ten sam sposób. Jeden przejdzie, a inny nie przyjedzie, mimo braku przeciwwskazań. Nie pozostaje nic innego, jak złożyć odwołanie i dobrze je uargumentować.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!