Witam, jestem po ostrej redukcji, która była wynikiem diety Low Carb. No i teraz zaczęły się schodki, napady na ogromne ilości węgli i okropnie wielki apetyt. Stosuję Morwę ale pomaga na chwilę. Może któraś z Was miała taki problem i sobie poradziła? Bardzo proszę o pomoc, sporo walczyłam o ładną sylwetkę :(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
chyba najlepiej by było gdybys wrzuciła ze 3 wpisy ze swojej miski plus ankiete i zdjęcia, na tej podstawie moderatorki będą mogły ocenić Twoja diete i pomóc przejsc do normalnego zbilansowanego menu a żeby sylwetka na tym nie ucierpiała a byc moze jeszcze wiele zyskała
info co i jak jest w temacie regulamin działu 

DT Przygotowanie do startów w Trójboju Siłowym Klasycznym i Wyciskaniu Leżąc - sezon 2017/2018
http://www.sfd.pl/DT_Kitka__trojbój_i_wyciskanie_leżąc-t1155570.html
...
Napisał(a)
Ja miałam podobne akcje i z biegiem lat, cierpliwości, ciężkiej pracy i zaufaniem w tutejszy regulamin, da się ten stan naprawić 

I'm not beautiful like you. I'm beautiful like me.
...
Napisał(a)
Ja też miałam podobnie, również po dietach typu LC. Długa i ciężka praca, ale jest to wszystko do ogarnięcia 

...
Napisał(a)
Witam,
zachęcam do skorzystania z indywidualnej porady dietetyka, dieta zostanie opracowana precyzyjnie dla Ciebie.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-kobiety
Pozdrawiam.
zachęcam do skorzystania z indywidualnej porady dietetyka, dieta zostanie opracowana precyzyjnie dla Ciebie.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-kobiety
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Najgorsze jest to, że człowiek jest silny silny aż w końcu z tą siłą zostaje sam na sam. Kontrola gdzieś się zagubiła, a już była tak ładnie wypracowana... Z niejednym dietetykiem rozmawiałam, ale mam wrażenie, że tytuł dietetyka znaleźli przypadkiem na ulicy. To straszne, że gdy człowiek potrzebuje prawdziwej kompetentnej wiedzy musi przesiać cały ten syf pseudo-znawców, aby otrzymać adekwatną pomoc...
...
Napisał(a)
Moonaliza, a po co szukasz jakichś porad w innym dziale odnośnie magicznych tabletek??? Zdrowa i przemyślana dieta wszystkiemu zaradzi. Poczytaj art co jedzą Ladies i spróbuj ułożyć sobie miskę.
...
Napisał(a)
Szukam, bo być moze przy ich pomocy uda mi sie powstrzymać te napady. Nie wydaje mi sie żeby było w tym cos złego. Wszystko jest dla ludzi, a jeśli moze pomoc to dlaczego nie?
...
Napisał(a)
żadna tabletek nie załatwi napadów, jeżeli ich szukasz, znaczy ze jesteś na złej drodze i złym toku myślenia i tu leży wina.
A organizm domaga sie swojego, niedożywienie to poważna dolegliwość, a to sobie zafundowałaś tą dietą
A organizm domaga sie swojego, niedożywienie to poważna dolegliwość, a to sobie zafundowałaś tą dietą
...
Napisał(a)
Fakt, odchudzanie "na własną rękę" nie było najlepszym pomysłem, chociaż na krótszy dystans efektownym. Dlatego staram się teraz zapobiec opieraniu się na własnej wiedzy i doświadczeniu szukając innych pomysłów i rozwiązań.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!