Witam. Chciałbym się dowiedzieć w jakim stopniu jesteśmy w stanie zrobić kondycję na rowerze stacjonarnym, czy taka kondycja od orbitreka idzie w parze z kondycją wyrobioną podczas biegu? Jakich mogę się spodziewać efektów gdybym powiedzmy jeździł 2-3x w tygodniu na orbitreku + 1/2x biegał w terenie? Zakładając, że biegam od zera, mój trening nie ma na celu redukcji, a poprawę samopoczucia, bo źle czuję się z tym, że mam słabą kondycję, zależy mi na poprawie tego skilla. :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dla mnie jazda na trenażerze/rowerze stacjonarnym jest zbyt nużąca ale swoje zrobi, można kondycję wyrobić, miejsce ma mniejsze znaczenie, ważne aby w pomieszczeniu mieć dostateczną ilość tleny, czyt. uchylone okno.
...
Napisał(a)
Pewnie, że przejdzie, to nawet lepiej bo łatwiej o wydolność tlenową moim zdaniem przy bieganiu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!