...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Już od jakiegoś czasu byl problem w aptekach
Jest zamiennik ale duuuuuuzo droższy
Mam 10 pudelek to na rok problem mi odpada
później coś się wyklaruje
Jest zamiennik ale duuuuuuzo droższy
Mam 10 pudelek to na rok problem mi odpada

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Prawda. Wiadomo juz od pol roku, że MSD nie bedzie tego sprzedawal na terenie Polski. Tylko ze temat powinien sie nazywac „koniiec Pregnylu”
...
Napisał(a)
Lipa straszna...jest teraz spory wybór z underów ale wiadomo nigdy nie ma stuprocentowej pewności...
...
Napisał(a)
Bardzo dużo dobrej jakości underowego hcg wiec ja tam sie tym nie przejmuje . Ponad 2 lata na bombie , hcg podawane od dłuższego czasu w większych ilościach i gol (2 mc ciąży) wiec dobrego hcg pod dostatkiem za grosze bez latania po lekarzach i ogarniania recept
Zmieniony przez - Amg27 w dniu 2020-08-30 13:25:54

Zmieniony przez - Amg27 w dniu 2020-08-30 13:25:54
...
Napisał(a)
Nie ten temat ale... Jak masz dostęp to celuj w signagil na ten moment chyba jedno z lepszych hcg z ug, z czego nie mówię inne laby też są ok, ale łatwo trafić na te z zaniżonym stężeniem niestety.
...
Napisał(a)
Non stop coś kombinują , mam ich w ch**u . Mam dobre ug i narazie jestem zabezpieczony
...
Napisał(a)
Podczas cyklu to jeden problem a podczas odbloku inna bajka. Raczek trzeba minimalizować ryzyko.
Nie będzie wyjścia to i na ug będzie się robić odbloki.
Ale kto teraz robi odblok :)
Nie będzie wyjścia to i na ug będzie się robić odbloki.
Ale kto teraz robi odblok :)
...
Napisał(a)
Ug juz robia odbloki Nouve clom tamox ia provi hcg chyba tez. Co lepsze wieksze dobrze zorganizowane laby ida w slady. Zobaczymy czy jak zniknie to czy tylko inna droga trafi pregnyl inny kraj no i oczywiscie cena bez refu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!