mam pytanie jak ktos chodzi na siłkę do relaxu to niech napisze ile kosztuje obecnie karnet na 1miesiac 3razy w tygodniu albo wiecej
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ej a mozna kupic np teraz pod koniec miesiaca czy trzeba czekac i wykupic na poczatku kwietnia ?
...
Napisał(a)
spokojnie można kupić pod koniec miesiąca w połowie i na początku, nie ma to najmniejszego znaczenia, wbijana jest data i od wtedy jest liczone miesiąc (ostatnio do karnetu dodawano gazetkę KiF)
...
Napisał(a)
chyba tez sie skusze na ta silke.
a jakie znacie jeszcze inne silownie dosc niedrogie w koninie?
bo za 4 miechy sie tam przeprowadzam na stale i musze cos poszukac.
a jakie znacie jeszcze inne silownie dosc niedrogie w koninie?
bo za 4 miechy sie tam przeprowadzam na stale i musze cos poszukac.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Impuls na zatorzu 89zł miesiąc, w hotelu central 78zł miech, w PWSZ coś chyba jest jeszcze;). Mi tam najbardzie relaks odpowiada.
...
Napisał(a)
Na Wojska Polskiego też jest nowa siłownia, cena z tego co pamiętam to podobna jak w centralu w okolicach 60zł (mało ma trochę sprzętu mają ale jako jedyna w Koninie ma klimatyzację :) )
...
Napisał(a)
w pszw maja malutko sprzetu
to jest fitness bardziej.
a karnety w relaxie sa imienne?
ze wydane na moja osobe tylko i tylko ja moge z niego korzystac?

to jest fitness bardziej.
a karnety w relaxie sa imienne?
ze wydane na moja osobe tylko i tylko ja moge z niego korzystac?
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!