Szacuny
12
Napisanych postów
11497
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45161
Witam mam pewien problem.. Otóż trenuję MT i niedawno kupiłem praktycznie nowe rękawice firmy Lonsdale - od kumpla po niższej cenie - używał je może 3-4 razy i teraz patrze że w niektórych miejscach szwy odchodzą i nie wiem jak to naprawić..(Ja w nich już trenuję ok. miesiąc ) Czy wystarczy podoklejać Super Glue ... czy to trzeba jakoś zeszyć ?? (Od razu mówię iż nie mam pojęcia jak zeszyć...) Aha rękawice wydawały się dobre oto i one, znalazłem chyba te same co kupiłem, na allegro.
Link:
http://www.allegro.pl/item556467843_rekawice_bokserskie_lonsdale_pro_12oz_fighter.html Pozdrawiam
Szacuny
12
Napisanych postów
11497
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45161
OK tyram już Lonsdale ile wlezie i przymierzam się do zakupu nowych rękawic być może tych poleconych przez Lady M ( jak na razie to ja wczoraj zostałem styrany przez tak zwanego poje** ze starszej grupy - podbite oko rozcięta warga ale nie wolno się poddawać ) Dzięki za odpowiedzi.
Szacuny
5
Napisanych postów
400
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1889
moim zdaniem ta firma wcale nie jest az taka dobra na jaka wyglada ja ci polecam rekawice top ten superfight 3000 sam uzywam je juz prawie rok i sie nie rozwalily jeszcze.
Szacuny
12
Napisanych postów
11497
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45161
Kurde wiecie jak jest z hajsem często OK to popierdziele to dotyram je na treningach i postaram się kupić nowe. A jakie są najlepsze rękawice bokserskie (wiecie jak jest w MT dużo klinczu i inne sprawy nie tylko sam boks więc się sprzęt szybciej niszczy) w granicach 100-150 zł . Dzięki za odpowiedzi. Peace
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
to jest troszke jak zszywanie pilki do nogi za kazdym razem kiedy peknie
kup sobie porzadne rekawice te to jakis badziew juz na pierwszy rzut oka widac jesli nie masz za duzko kasy to odkladaj a w tych cwicz tyle ile wytrzymaja
"WYPRZEDAŻ, rękawice LONSDALE dostępne tylko u nas za jednyne 84,99zł! " one sa z wyprzedarzy nie wiem jaki to ma zwiazek ale jak maja jakies stare i zlezalem towary to zazwyczaj wyprzedaja je
pozdro
Zmieniony przez - szary90 w dniu 2009-02-14 23:17:08