Witam w czasie biegania trafiłem na oblodzony odcinek i pech chciał, że musiałem się wy.ebać. Oprócz rozdartych legginsów i dość głębokiej rany ciętej (na początku pośród ogromu ropy i krwi chyba dostrzegłem mięso
). Ale najistotniejsze jest to, że poza tym jeszcze coś chyba stało się też z palcem serdecznym u stopy. Wyczuwam na nim pewne wybrzuszenie i delikatny ból przy jego dotyku, podczas gdy drugi palec jest nieskazitelnie gładziutki.
W związku z tym pytanko. Koniecznie zalecalibyście wizytę u lekarza? Czy może się ból samoistnie ustapi i palec sam się naprostuje? Już około 2-3 tygodnie od kontuzji.
Jeśli zapis to do rodzinnego? Jakie ewentualne koszty całej procedury leczenia palca (RTG, operacja) i czas oczekiwania?

W związku z tym pytanko. Koniecznie zalecalibyście wizytę u lekarza? Czy może się ból samoistnie ustapi i palec sam się naprostuje? Już około 2-3 tygodnie od kontuzji.
Jeśli zapis to do rodzinnego? Jakie ewentualne koszty całej procedury leczenia palca (RTG, operacja) i czas oczekiwania?