tez obstaje za małą przerwą, jeśli to mięsien to nie wiem czy glucosamina ci sie na wiele zda. Natomiast z czystym sercem moge polecic Ci REPARIL, wg mnie jest
najlepszy! Mówie z własnego doswiadczenia,a mało co mi pomagało na bol kręgoslupa, bo nic, a po tym loozik, byłam w szoku. przepisze Ci z ulotki jak działa, smaruje sobie teraz skręconą kostkę, powoli dochodzi do siebie, ale dochodzi, podejrzewam ze duza zasługa to tego żelu. te naproxeny, viprosale itp to mozna sobie o tyłek rozbic
"reparil zel-preparat uszczelnia ściany naczyń włosowatych oraz normalizujeich przepuszczalnosc, zmniejsza przesiąkanie chłonki, uszczelnia śródbłonek naczyń kapilarnych, poprawia krązenie żylno-limfatyczne w obrębie zył konczyn dolnych. Powoduje zmniejszenie odczynu zapalnego poprzez hamowanie fazy zapalenia wysiekowego, dziala przeciwobrzękowo.Escyna zawarta w żelowym podlozu z dodatkiem alkoholu łatwo wchłania sie przez skóre, powodując ustępowanie obrzęków i towarzyszących dolegliwości.Salicylan dietyloaminy(dobrze ze mnie nie uczula

) wzmaga dzialanie escyny dzięki swoim własciwosciom przeciwbólowym i przeciwzapalnym."