Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
78
Siema mam dylemat, jaką korbę wybrać Shimano deore lx czy truvativ stylo.
Truvativ jest 50 zł droższy ale z tego co sie dowiedzialem z lepszych materiałów! Ale który warto kupić?
Szacuny
5
Napisanych postów
202
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1269
Ciezkie Pytanie. Podobno Stylo jest na poziomie XT/XTR. LX ma ramiona puste w srodku co jest napewno sztywniejszym rozwiazaniem niz kawalek pelnego materialu. Dodac nalezy ze Stylo jest lzejsze i chyba bardziej drozsze niz tylko 50 zl.
Ja sam skladam na Truvativa Stylo ale to porpostu dlatego ze mam "antyszhimanowskie" poglady ;))
Szacuny
3
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
98
Ja inaczej niż poprzednicy polece Ci LX, według mnie ten akorat Truativ ma mała sztywność w przeciwieństwie do Shimano, dlatego polecam Ci te korbe jezeli oczywiście jeszcze nie wybrałes.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
245
Ja bym polecił LX dlaczego dlatego ze jezdizlem na roznych korbach raceface xtr'y xt'i fsa i moim zdaniem korby shimano sa najmniej awaryjnymi korbami, szczerze to juz jest kwesta gustu kto co woli... ja osobiscie bym wybral LX'a
Szacuny
1
Napisanych postów
158
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
425
ja jezdze na tej korbie ( shimano ) i mnie nie zawiodla a jezdze juz jakis rok goliwnie po lasach polne drogi zrobilem na niej duuzo km i jest swietna :)
dlaczego downhill jest taki drogi :p
rower w naprawie jak zawsze :)