Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Zależy gdzie będziesz robił, Pan Rysio z klatki obok pewnie by ze 150-200 zł wziął, zastanów się dobrze era tribali wg mnie już dawno temu się skończyła.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
429
jak wyżej, dokładnie, tribale już raczej nie są modne ale pamiętaj ze przede wszystkim ma się podobać tobie, myślę ze za tribala nawet u profesjonalisty zmieścisz się gdzieś w kosztach 300-400 zł ( łatwy wzór bez kolorów ) zawsze taniej. Co do wieku uważam że to zdecydowanie za wcześnie na tatuaż, zostanie ci to do końca życia a jak wiadomo mądrość z młodością w parze nie idzie. Imo powodzenia
Szacuny
1
Napisanych postów
15
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
1585
witam, wczoraj gdzieś wyczytałem na necie artykuł o tatuażach a dokładniej , pewien facet wymyślił tusz który po upływie 12 miesięcy będzie bardzo prosty do usunięcia , ale ile w tym prawdy to się okarze...
Szacuny
29
Napisanych postów
798
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
13221
Maly ten tattoo to nie jest. 300-400zl to cos malo, choc nie mowie ze nie. U mnie w miescie ceny zaczynaja sie tak od 400zl. Za czarny tatuaz na barku krzykneli 900, w innym studio 700. Wiadomo ze stopien skomplikowania takze sie liczy.
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68283
zależy od renomy studia i miasta w jakim robisz
Co do triibala jak Ci sie podoba to rób i nie słuchaj że moda minęła
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
ceny bardzo zróżnicowane i te widełki mogą być nawet 100-800 zł w przypadku tego wzoru , normalnie mniej więcej 300-400 zł. Osobiście zastanowiłbym się czy na pewno chcesz go zrobić a później jeśli tak to cz ten wzór , niestety w tym wieku często podejmuje się błędne decyzję i za parę lat załuje tego.