Czesc. Mam do sprzedania oryginalne koszulki pilkarskie klubow i reprezentacji. Oryginalne Reebok , Nike , Adidas. Koszulki sa uzywane w stanie bardzo dobrym , bez dziur , zacigniec itd! Posiadam koszulki AC Milan - Biala lecz ta ma napis z tylu Piotrek i numer 9 . Kolejna Czrno czerowna , z tylu czysta. Arsenalu Londyn z tylu 14 Henry , Nike. Manchester City Reebok , stan ideal! Reprezentacja Portugalii, czysta z tylu NIKE. Fotki dla zainteresowanych wysle na mail. Rowniez mam na sprzedaz roznego rodzaju koszulki i polówki. Uzywane buty nike , halowki itd. Kontakt gadu 4946091 i [email protected]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mam jeszcze Oryginalny szalik z Adidasa AC MILAN , moze sluzyc jako ozdoba lub galanteria. Duzy recznik AC Milan np na basen lub sciane.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Zachecam do kupna , naprawde tanio sprzedam te koszulki , a sa naprawde w idealnym stanie!
...
Napisał(a)
Ja mam tez duzo takich koszulek, kliknijcie link pod moja wypowiedzia.
...
Napisał(a)
arsenalu jaki rozmiar i cena? nowa ona jest w ogole czy uzywka? i skad?
Zmieniony przez - fishguy w dniu 2010-02-21 23:13:55
Zmieniony przez - fishguy w dniu 2010-02-21 23:13:55
...
Napisał(a)
Pytania do mnie kierujcie przez allegro, będzie wygodniej bo tu widze że niema warunków. Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!