elo!
opowiem od poczatku-gralem zawsze.Ostatnio mialem roczna przerwe, bo czasu bylo malo, troche sie nie chcialo itp. Przyszedlem raz na kosza-patrze a kumple co nie zabardzo umieli grac graja jak posrani-odparzaja cool tricki, umia dobrze grac, celnosc jak nikt inny. Mowia ze uczyli sie z End One'ów(takie filmy z trickami/ freestyle). Tez sie teraz takich ucze-tzn. duzo umie(po niecalym miechu) ale mam jeden wielki problem-JAK GRAMY SOBIE MECZ, TO NIGDY NIE UMIE NIKOGO PRZEJSC.tzn umie triki, wiem gdzie isc itp. ale nie umie wyjsc naprzeciw gostka, ominac go szybko czy jakos, zrobic piwota czy cus
chcialem zeby mnie uczyl taki gostek,co gra najlepiej z calego placu, ale watpie zeby mial czas dla takiego mlodziaka jak ja(on 20 pare lat, ja 16) Qle naprawde chce umiec dobrze grac !!! pomozcie mi-co mam robic? wiem-grac i grac, sie w koncu naucze...ale to naprawde mi w ogole nie wychodzi(czyt. nie umie nikogo ominac)
(
ja to mam problemy, co nie??
_ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _
---==={
Kontroluj przeszłość, by chronić przyszłość...
}===---
*...ale odpowiadając na twoje pytanie, em tak-jednak jestem super HEROSEM
*Członek i Szef wyimaginowanej przez chory mój umysł mafji "STRAŻNIKÓW CZASU" !
opowiem od poczatku-gralem zawsze.Ostatnio mialem roczna przerwe, bo czasu bylo malo, troche sie nie chcialo itp. Przyszedlem raz na kosza-patrze a kumple co nie zabardzo umieli grac graja jak posrani-odparzaja cool tricki, umia dobrze grac, celnosc jak nikt inny. Mowia ze uczyli sie z End One'ów(takie filmy z trickami/ freestyle). Tez sie teraz takich ucze-tzn. duzo umie(po niecalym miechu) ale mam jeden wielki problem-JAK GRAMY SOBIE MECZ, TO NIGDY NIE UMIE NIKOGO PRZEJSC.tzn umie triki, wiem gdzie isc itp. ale nie umie wyjsc naprzeciw gostka, ominac go szybko czy jakos, zrobic piwota czy cus

ja to mam problemy, co nie??

_ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _
---==={

*...ale odpowiadając na twoje pytanie, em tak-jednak jestem super HEROSEM
*Członek i Szef wyimaginowanej przez chory mój umysł mafji "STRAŻNIKÓW CZASU" !