Każdy ma takie tam swoje marzenia a moim marzeniem jest właśnie granie zawodowo w koszykówkę. Mam 15 lat niedługo kończę gimnazjum . Wzrost: prawie 195cm Waga około 72. Po co założyłem ten temat? Jak wspomniałem chcę zacząć trenować kosza potrzebuję osoby która mnie odpowiednio pokieruję czyli mniej więcej jaki trening powinienem wykonywać znalazłem wiele dobrych ćwiczeń ale mimo wszystko stwierdziłem że powinienem się tutaj poradzić. Co chce się tu dowiedzieć ?
- Co powinienem spożywać (dieta)
- I jaki trening powinienem wykonywać aby ulepszyć moją grę w kosza.Gram mniej więcej na poziomie swoich rówieśników .. od niektórych lepiej od niektórych gorzej ale ja chce grać na jeszcze wyższym poziomie . Proszę o jakieś porady.
Trening mogę wykonywać w godzinach 4-6 rano lub 18-21 wieczorem która z opcji jest lepsza?
Zmieniony przez - ichib3 w dniu 2013-12-09 18:22:26
- Co powinienem spożywać (dieta)
- I jaki trening powinienem wykonywać aby ulepszyć moją grę w kosza.Gram mniej więcej na poziomie swoich rówieśników .. od niektórych lepiej od niektórych gorzej ale ja chce grać na jeszcze wyższym poziomie . Proszę o jakieś porady.
Trening mogę wykonywać w godzinach 4-6 rano lub 18-21 wieczorem która z opcji jest lepsza?
Zmieniony przez - ichib3 w dniu 2013-12-09 18:22:26