...
Ekspert
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Wiek
37 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
naprawde ciężko to powiedzieć choćby dlatego że
1) nie wiadomo z czego jest kotlet mielony
2) nie wiadomo ile tłuszczu masz w kotlecie mielonym np. ile nasiąknie podczas smażenia
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Ekspert
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Wiek
37 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
bo nie warto , nasiąknięte tłuszczem staje się bombą kaloryczną
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Początkujący
Szacuny
10
Napisanych postów
750
Wiek
37 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2689
tyle ile w browarku - mniej więcej :)
...
Początkujący
Szacuny
3
Napisanych postów
2500
Wiek
38 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57055
Chyba, że zrobisz sobie mielony z własnoręcznie zmielonej piersi, ryby lub wołowiny. Wtedy wiesz co jesz.
Zmieniony przez - Gronevelt w dniu 2007-06-01 17:42:07
...
domer
Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale
Szacuny
6313
Napisanych postów
78029
Wiek
40 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766969
Niestety z piersi nie smakuje zbyt dobrze, przynajmniej mi.
Moderator działu Odżywianie
...
Początkujący
Szacuny
6
Napisanych postów
6577
Wiek
37 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25581
skosztuj z indyka.dla mnie pycha.
sprzedam biznes w calosci.