Witam, mam pewien problem z moją szyją, dokładnie jest ona naturalnie krótka i nie jest to spowodowane treningami na siłowni, staram sie do minimum ograniczyc ćwiczenia kapturów zeby mój wygląd sie jeszcze bardziej nie pogorszył.Może są jakies sposoby zeby szyja sie tak jakby "wydłużyła"?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no tego to juz raczej nie zmienisz.uwazam ze za bardzo sie przejmujesz.wykorzystaj to.cwicz kaptury zeby w ogole jej nie miec,pozniej ogol sie na lyso i bedziesz prawdziwym karkiem

...
Napisał(a)
za***iscie bedziesz wygladal jak masz mala szyje i wielki kark, zaloz jeszcze fajny dresik i wielki lancuch i idz kroic dzieci z lizakow na osiedlu:P
A tak na powaznie to naprawde przypakuj sie na karka bo to fajnie wyglada ja specjalnie cwicze na kaptury zeby ladnie to wygladalo
A tak na powaznie to naprawde przypakuj sie na karka bo to fajnie wyglada ja specjalnie cwicze na kaptury zeby ladnie to wygladalo
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!