Szacuny
2
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
27
Witajcie, jestem nowy na forum, więc jeśli zamieszczę temat nie w tym dziale chciałem przeprosić, dopiero ogarniam :D
Piszę do was z maaaałym problemem. Jestem 15-letnim chłopakiem, wysokim, mierzę 182cm wzrostu. Jednak na taką wysokość mam baaardzo długie nogi i krótki tułów. Niby nic strasznego, ale uwierzcie mi, że to się bardzo rzuca w oczy i wygląda nieestetycznie, zwłaszcza gdy noszę koszule, czyli bardzo często :D. Czy jest jakiś sposób by jakoś "wydłużyć" tułów o 3-4cm? Może zalecicie jakieś ćwiczenia?
Szacuny
2
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
27
Również o tym słyszałem, w mieście mam tylko basen odkryty, a zbliża się sezon więc czas skorzystać.
Jednak chciałbym jeszcze poza basenem jakieś uzupełnienia, pamiętam, że był jakiś sposób ale nigdzie nie mogę nic na ten temat znaleźć, a to normalne, że basen + ćwiczenia = lepsze efekty :)
Szacuny
21
Napisanych postów
4749
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
29815
ale co do tego wyciagania przez basen, to tez duza sprawa od tego w ktorej fazie rozwoju jest Twoj kosciec. poza tym musialbys trenowac pare lat zeby moc cos powiedziec na temat wyciagania, 3 miesiacie nic raczej nie dadza
Szacuny
6
Napisanych postów
1320
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
9758
Nic od razu nie ma. Tułów trochę wydłużysz luźnym zwisem na drążku, ja z innych powodów z tego korzystam i dało mi jakieś 3-4 cm przez ostatnie 2-3 lata :).
Szacuny
2
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
27
Hmmmm, a być może jakieś ćwiczenia uelastyczniające kręgosłup? Rozciąganie na boku np.? Jestem w okresie dojrzewania, może wciąż rosnę, a w ten sposób bym sobie pomógł :p
PS. Ostatnio mierzyłem garnitur, wyglądałem jak w płaszczu :/