Mam pytanie ostatno ćwiczyłem na wzmocnienie kręgosupa,i od pewnego czasu czuje dość mocny boł właśnie w kręgosupie co to żnaczy że boli od ćwiczen czy od czegoś innego??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
codziennie 5 serii po 12 powtórzeń, słownik nachwytem
prawdopodobnie miałeś jakiś dupny plan i sobie nim krzywdę zrobiłeś, napisz co to za plan

prawdopodobnie miałeś jakiś dupny plan i sobie nim krzywdę zrobiłeś, napisz co to za plan
...
Napisał(a)
jeżeli robiłeś martwy ciąg i boli Cię dolny odcinek :)
To bardzo mocno prawdopodobne, że "naciągnąłeś" mięśnie... tak boli jakbyś miał skurcz mięśnia :) ale to po 2-3dniach z reguły przechodzi (czasami dłużej trzyma) ... :)
i według mnie objaw takiego bólu jest jak najbardziej prawidłowy bo oznacza, że coś się w tych mięśniach jednak dzieje :)
Pozdrawiam.
To bardzo mocno prawdopodobne, że "naciągnąłeś" mięśnie... tak boli jakbyś miał skurcz mięśnia :) ale to po 2-3dniach z reguły przechodzi (czasami dłużej trzyma) ... :)
i według mnie objaw takiego bólu jest jak najbardziej prawidłowy bo oznacza, że coś się w tych mięśniach jednak dzieje :)
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
ćwiczyłeś mięśnie kręgosłupa ? chyba mam jakiś lipny plan że ich nie ćwiczę :/
kurczak, ryż i kreatyna zrobią z Ciebie skurvvysyna
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!