Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1345
Siemka, wiem, że nikt nie jest tutaj lekarzem, ale może ktoś ma podobnie jak ja alergię w porze letniej, i lekkie nadciśnienie .
Moje górne ciśnienie zawsze oscyluje w granicach 135-145, najczęsciej jest to wartość. Dolne jest okej. Stąd mam parę pytań.
1. Czy kreatyna powoduje nadciśnienie ? Pytam bo chce zacząć cykl
2. Czy kreatynę mogę łączyć z lekami od alergii, są to : Clatra w tabletkach, Metmin spray do nosa, Polcrom krople do oczu.
Z góry dzięki za odpowiedź, jeśli ktoś się boi powiedzieć jasno to proszę nawet o jakieś wnioski, sugestie, jak wy to widzicie.
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1345
Dzięki za opinię. Co do eliminacji nadciśnienia, lekarka stwierdziła, że szkoda żebym przyjmował leki na stałe już w tym wieku i że te 140 to jeszcze takie wysokie prawidłowe ciśnienie.
Zmieniony przez - Avari1 w dniu 2017-05-29 12:59:16
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1345
Już wam odpowiadam.
Wydaje mi się, że mój styl życia nie jest taki zły. Nie palę, nie piję, uczęszczam na siłownie, grywam w piłkę nożną, dobrze sypiam, nie mam nadwagi, staram się często nie jeść fast food'ów.
Problem może być taki, że moja mama i mój tata mają nadciśnienie tętnicze..?
Zmieniony przez - Avari1 w dniu 2017-05-29 17:49:15
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1345
Ciekawe, dzięki zastosuje.
A czy połączenie tych leków z kreatyną nie spowoduje dużego obciążenia nerek? Mam dość słabe, raz w roku kolka nerkowa i ląduje na SOR'rze
Zmieniony przez - Avari1 w dniu 2017-05-30 10:18:52