Mam pytanie odnosnie brania hmb kreatyny i bcaa, jak to brac kiedy po ile ?? Pomozecie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zakupiłes juz wszytko?
ile masz lat? jaki staz?
ile masz lat? jaki staz?
...
Napisał(a)
19 lat , jakie poltora roku, niedawno skonczylem cykl hmb+bcaa, teraz chce dodac do tego kreatyne, co do hmb i bcaa to sie nie zgodze bo na mnie one działają. Wszystko juz zakupilem, tylko nie wiem jak dokladnie brać.
2
...
Napisał(a)
Waże 80 kg, przed cyklem wazylem tez 80 tylko że bylem raczej tlusty, wyrzezbilem sie troche, ale chce wiecej. Sila raczej niewzrosla, no moze troche
...
Napisał(a)
brałes wczesniej i nie wiesz?
KREATYNA :
DNI TRENINGOWE
- 5g ok 45 min przed treningiem + 30gr wegli porstych (sok winogronowy, glukoza)
- 5g odrazu po treningu + 30-50 g wegli porstych (sok winogronowy, glukoza) po 20-30 min. normlany posiłek
DNI NIE-TRENINGOWE
- 5g rano na czczo bez wegli porstych, po 20-30 min. normlany posiłek lub na noc 5gr- równiez bez ww prostych
BCAA:
DNI TRENINGOWE:
1tab na kazde 10kg masy ciała na 30min przed trenigniem, lub połowa tej dawki przed i połowa po treningu
DNI NIE-TRENINGOWE:
Połowa tej dawki z rana lub w 'ciągu dnia'
HMB 1gr x 3 razy dziennie
KREATYNA :
DNI TRENINGOWE
- 5g ok 45 min przed treningiem + 30gr wegli porstych (sok winogronowy, glukoza)
- 5g odrazu po treningu + 30-50 g wegli porstych (sok winogronowy, glukoza) po 20-30 min. normlany posiłek
DNI NIE-TRENINGOWE
- 5g rano na czczo bez wegli porstych, po 20-30 min. normlany posiłek lub na noc 5gr- równiez bez ww prostych
BCAA:
DNI TRENINGOWE:
1tab na kazde 10kg masy ciała na 30min przed trenigniem, lub połowa tej dawki przed i połowa po treningu
DNI NIE-TRENINGOWE:
Połowa tej dawki z rana lub w 'ciągu dnia'
HMB 1gr x 3 razy dziennie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!