Szacuny
2
Napisanych postów
28
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1419
Witam :D. Wybaczcie ze zaczynam nowy topic ale nie mogę nigdzie znaleźć opinii na temat kreatyny firmy BioTech. Mój kolega ją stosował i poszło mu 15 kilo w pierwszym i 10 kg w drugim cyklu. Nie jest ona droga, zaledwie 2 zł droższa niż VitalMax. Jednakże nie chcę sugerować się w wyborze kreatyny wyłącznie opinią jednej osoby. Jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomy stosował ten preparat to proszę podajcie wyniki na ławce (ew. na masie)i w ogóle co sądzicie o tym produkcie. (Acha - błagam :) nie piszcie czegoś w stylu: "A dieta jest? A ile masz lat itp". Od razu mówię, ze to moj drugi cykl i interesują mnie TYLKO opinie na temat tej kreatyny.)
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Szacuny
2
Napisanych postów
336
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
9583
wszytkie mono sa bardzo podobne do siebie nie ma co wybrzydzać u mnie na siłce jeden kumpel zakupił kretke z megabola a drógi z vitalmaxa na drógi cykl i mniejwiecej takie smae wyniki mieli :) i nienażekają
pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
28
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1419
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pytam o tą konkretną firmę ponieważ znam ludzi którzy używali mono olimpa (w lipcu 2004) i nie poszło im nawet kilogram na wyciskaniu mimo, ze raczej trzyma dietę (moze nie co do grama... ale ma) Dlatego boję się wziąć coś po czym mi nic nie pójdzie. Nawet nie chodzi juz o pieniądze (chociaż też), ale o zmarnowany cykl. Jesli ktos to stosowal - niech da znac. Mam jeszcze jedno pytanie: Czy warto inwestować w Crapure? Pierwszy cykl miałem właśnie na tego typu kreatnie (było to w październiku) i efekty były takie same jak u kolegów którzy brali "zwykłą" kreatynę Treca. Z tego co wiem jeśli chodzi o czystosc, to Creapure jest najlepszy (?) a cena jakieś 20 zł wyższa...
Szacuny
733
Napisanych postów
31016
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94344
a zadlisie sobie pytanie czym jest kreatyna jaki ma wplyw na organizm i jak ma sie do sily/masy jak proces regneracji wlokien jest zlozony bawi mnie liczenia po olimie poszlo mi 10kg na lawie ,po vitalmax 2kg po ultimate 1kg ,co to jest zarty jakies
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
"a zadlisie sobie pytanie czym jest kreatyna" - ja nie zadałem sobie tego pytania kwazar... ale teraz mysle.. czym jest kreatyna wobec ogromu wszechswiata... czym jest mała nędzna kreatyna wobec istoty bytu, wobec naszej małości... kwazar dobrze sugeruje, ze jestesmy w zawierusze dziejów jak ta mała kreatyna i tak jak ona w mgnieniu oka rozpuszczamy się i zostajemy wchłonieni w żoladku czasu... głęboka Twa mysl kwazarku