Hi all , zostało mi się jeszcze kreatynki inkospor na nowy cykl i chciałbym to połączyc z d-rybozą tylko jak !!! ; czy moze brac d-ryboze przed treningiem a kreatyne po treningu z sokiem winogronowym ( biore z sokiem bo wola ja od glukozy ) wiem ze kilku guru juz bralo kreatynke z ryboza , czekam na wasze zdanie ,opinie na ten temat , thnx , nara .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Yo , własnie sie dowiedziałem ze olimp robi ryboze w prochu po 150g , czy w tej , sytuacji moge zrobic cos takiego , zmieszac 5g kreatyny z 5g rybozy i rozmieszac to z woda i wypic . Mam nadziej ze dorze rozmumiem wlasciwosci rybozy i nie trzeba do tego zadnego soku ani glukozy .
...
Napisał(a)
D- rybozę możesz brać przed treningiem i po treningu, więc napewno z kreatyną po treningu. Jeżeli bierzesz też kreatynę z rana, to możesz do niej doładować glukozę, lub rybozę. Jednak ryboza jest niezbyt tania, zależy na co Cię stać.
Doradca w dziale suplementacja
...
Napisał(a)
Spoko spoko , ale czy branie jednoczesnie kreatyny i rybozy nie zakluci transportu kreatyny do miesni , chyba kreatyne powino sie brac sama
...
Napisał(a)
absolutnie nie przeszkodzi w transporcie kreatyny a nawet pomoze!
pozdrawiam!
"pieniądz i czas to najwięksi terroryści"
pozdrawiam!
pozdrawiam!
...
Napisał(a)
Tyle się pisze ostatnio o rybozie a tu ktoś się jeszcze pyta czy nie przeszkodzi kreatynie - niezłe
lucek
lucek
...
Napisał(a)
Mat, nie zaszkodzi, ryboza poprawia przyswajalność kreatyny. Śmiało bierz razem.
...
Napisał(a)
Spoko ,spoko thnx za wszystkie podpowiedzi ,kupie sobie dwa opakowania olimpu mam nadzieje ze benda ok bo sa w kapsulkach a moze ktos z was stosowal juz inna ryboze i ta z olimpu : czy jest duza przepasc miedzy bardziej renomowanymi firmami a ryboza olimpu
...
Napisał(a)
....POZDRAWIAM....Q z kRk
...
Napisał(a)
Q, poczekaj aż Cyber ruszy, on ma napewno rybozę. Na 100% ma rybozę kaizena.
...
Napisał(a)
tak tez zrobie.
Niewiesz kiedy wznowi dzialalnosc?
...POZDRAWIAM... Q
Niewiesz kiedy wznowi dzialalnosc?
...POZDRAWIAM... Q
....POZDRAWIAM....Q z kRk
...
Napisał(a)
Mówił coś o 15 października
SONBATY
SONBATY
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!