Właśnie zakupiłem Creatin MP Phtyphemu i po pierwszych dniach stosowania wydaje mi się że jej efekty przebijają działanie zwykłej nie wzbogaconej o rybozę, taurynę i L-glutaminę kretki. Chciałbym, żeby ktoś się podzielił swoimi spostrzeżeniami na jej temat( najlepiej ktoś kto zakończył cykl ) i powiedział jak szło w masie i sile i co ewnetualnie warto do niej dodać. Za opinie z góry thx.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przyrosty nie zaleza od samej kreatyny ale przedewszytkim od diety.
Moze wczesniej jej nie miałes albo jedzac "intuicyjnie" (bez diety%)) nie trafiałes na odpowiednie składniki/wartosci
Moze wczesniej jej nie miałes albo jedzac "intuicyjnie" (bez diety%)) nie trafiałes na odpowiednie składniki/wartosci

...
Napisał(a)
NIe brałem tego mixu, choć miałem chęć - niestety takie lub inne sprawy nie pozwoliły mi sprawdzić tego suplementu. Wydaje mi się że jest to bardzo dobry mix, dobre dosyć proporcje, choć na dzień dzisiejszy polecam CREATESTON Hi-Teca - esktra mieszanka potreningowa, strasznie droga - ale licząc to ze mam w niej zawarte kreatyne,ryboze,tauryne,inozynę,aminokwasy (hydrolizat z wpc), węglowodany i inne dodatki (4-hydroksyizoleucyna, leucyna i wiele inncyh) jest to super bajer. Polecam.
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
kreatyna zawsze będzie dużo lepizej działała m.in. właśnie z rybozą i tauryną więc ja się specjalnie nie dziwię, że zauważyłeś różnicę względem samej kreatyny.
...
Napisał(a)
Ale MP wyjątkowo dobrze działa...
Wiem bo sam prubowałem...
Tyle że ja brałem niepełny cykl...
Ale odczuwałem od pierwaszego treningu wrost siły, a sylwetka też siępoprawiła...
Mój koleś brał pełen cykl razem z białkiem i spokojnie pare kilogramów przybyło mu, ale z czego co widziałem to nie tłuszczu tylko czystej masy mięśniowej, a także obiętość mięśnia sie zwiększył...
Wiem bo sam prubowałem...
Tyle że ja brałem niepełny cykl...
Ale odczuwałem od pierwaszego treningu wrost siły, a sylwetka też siępoprawiła...
Mój koleś brał pełen cykl razem z białkiem i spokojnie pare kilogramów przybyło mu, ale z czego co widziałem to nie tłuszczu tylko czystej masy mięśniowej, a także obiętość mięśnia sie zwiększył...
...
Napisał(a)
Pyton ja się nie dziwię, ja od zawzse polecałem do kreatyny rybozę i taurynę/choćby zamiast glukozy/!
...
Napisał(a)
Oczywiście ale samemu ciężko skomponować taką odżywkę jak MP Kreatyna.
A i wyjdzie to dużo drożej...
A po co się męczyć jak można kupić gotowy produkt, w którym mamy gotowy stymulator wzrostu masy mięsniowej i siły.
A i jest bezpieczniejszy bo tutaj już nie przedawkujesz kreatyny, masz odliczone 50 miarek i bierzesz raz dziennie po jednej, a czystą kreatynę zawsze korci sypnąć więcej :)
A i wyjdzie to dużo drożej...
A po co się męczyć jak można kupić gotowy produkt, w którym mamy gotowy stymulator wzrostu masy mięsniowej i siły.
A i jest bezpieczniejszy bo tutaj już nie przedawkujesz kreatyny, masz odliczone 50 miarek i bierzesz raz dziennie po jednej, a czystą kreatynę zawsze korci sypnąć więcej :)
...
Napisał(a)
Pyton kreatyna to nie narkotyki ani leki nasenne itp. więc jak ja można przedawkować?
...
Napisał(a)
To się spytaj ile osób miało problem z bulem nerek czy mieli bule podczas sikania.
Gdy za dużo weźmiesz kreatyny (w dodatku mocno zanieczyszczonej) to obciążasz nerki i zatruwasz organizm
Gdy za dużo weźmiesz kreatyny (w dodatku mocno zanieczyszczonej) to obciążasz nerki i zatruwasz organizm
...
Napisał(a)
Może jeszcze ktoś brał MP podczas cyklu siłowego... chciałbym się dowiedzieć na temat efektów!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
BIALKO SIE ŚCINA !!! System Protein 8- - nowa formuła
Następny temat